Heb jij Joomla! nieuws?

Vanuit diverse bronnen proberen wij je hier op de hoogte te houden van actueel Joomla! nieuws.
Heb je zelf ook nieuws over Joomla!, een Joomla! evenement, een nieuwe of bestaande extensie of wil je een Joomla!website promoten? Stuur dan je bericht (liefst met afbeeldingen) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je adverteren?

Wil je Joomla!NL steunen en adverteren met een banner op deze site? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met het PR-team van JoomlaNL.
Je kunt ons ook promoten door een gratis banner op je eigen site te plaatsen.

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!
Lees hier meer informatie

Joomla 1.5.25 [senu takaa ama mamni] en Joomla 1.7.3 vrijgegeven.

security releaseHet Joomla project heeft zojuist Joomla 1.5.25 [senu takaa ama mamni] en Joomla 1.7.3 vrijgegeven. Dit is een veiligheidsrelease en we adviseren je om je Joomla website bij te werken naar deze versie.

Het bijwerken naar Joomla 1.5.25 en Joomla 1.7.3 verhelpt een mogelijk veiligheidsprobleem met het resetten van wachtwoorden. Het mechanisme dat een random getal genereert tijdens het resetten van een wachtwoord is verbeterd waardoor het niet meer mogelijk is om het gebruikerswachtwoord (dus ook dat van de administrator!) aan te passen. Het is dus belangrijk dat je spoedig al je Joomla sites (Joomla 1.5, Joomla 1.6 (wordt niet meer ondersteunt) en Joomla 1.7) bijwerkt naar de laatste versies.

Download de Nederlandstalige Joomla! 1.5.25 hier en Joomla 1.7.3 hier. Je vindt hier ook aparte taalpakketten voor zowel de frontend als de backend, en de pakketten voor het updaten van oudere Joomla 1.5.x versies naar 1.5.25 en van oudere 1.7.x naar 1.7.3.