Heb jij Joomla! nieuws?

Vanuit diverse bronnen proberen wij je hier op de hoogte te houden van actueel Joomla! nieuws.
Heb je zelf ook nieuws over Joomla!, een Joomla! evenement, een nieuwe of bestaande extensie of wil je een Joomla!website promoten? Stuur dan je bericht (liefst met afbeeldingen) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je adverteren?

Wil je Joomla!NL steunen en adverteren met een banner op deze site? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met het PR-team van JoomlaNL.
Je kunt ons ook promoten door een gratis banner op je eigen site te plaatsen.

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!
Lees hier meer informatie

17 augustus bestaat Joomla! 10 jaar

10 jaar joomla spread the love

Op 17 augustus bestaat Joomla! 10 jaar. Dat wil zeggen dat er al 10 jaar wordt samengewerkt in de community door gebruikers en ontwikkelaars van het CMS. Speciaal voor deze gelegenheid heeft mede-oprichter Brian Teeman een speciale website gebouwd om hierop samen 10 jaar Joomla! te vieren. Ook is er in deze periode een uniek en beperkt leverbaar t-shirt te koop.

10 jaar is best een bijzondere mijlpaal. Joomla! werd gestart op 17 augustus 2005 door een groep van 17 jonge enthousiastelingen van over de hele wereld die daarmee een enorme stap zetten. Het hele verhaal is (Engelstalig) te lezen op: <devshed>.

10 jaar later is het uitgegroeid tot een community met meer dan 200 gebruikersgroepen over de hele wereld. Er wordt voor de volle 100% gewerkt door door duizenden vrijwilligers. En dat allemaal als goede vrienden onder elkaar die samen geweldige producten kunnen opleveren.

Als onderdeel van deze verjaardag maakte Brian Teeman dus de speciale website die te vinden is op: http://joom.la/10

Gelimiteerd t-shirt te koop

Om het vieren hebben Chiara Aliotta en Brian Coale een speciaal ontwerp gemaakt. Dat is voor een beperkte tijd te koop op. Zowel t-shirts als hoodies. Heb jij er al een besteld? Zo niet, dan kun je dit nog doen via http://joom.la/10shirts. Deze tijdelijke aanbieding is geldig tot 22 augustus 2015.

Virtuele BBQ

Toen Joomla! werd gestart, en zelfs nog voordat er een officiële naam was gekozen, werden er al virtuele BBQ’s gehouden http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=48&t=152&p=1417.
Dus als er geen JUG (Joomla! User Group) bij jou in de buurt is om andere Joomla!gebruikers te ontmoeten, ga dan eens online naar twitter of facebook en gebruik de hastag #Joomla10BBQ. Leg jouw worstje op de BBQ, open een goede fles van jouw favoriete bier en vier het 10-jarig bestaan van Joomla!