Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 1.6 of 1.7 die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.
Let op: Joomla 1.6 en 1.7 zijn niet meer veilig! We raden je aan om te upgraden naar 2.5!

Dropdown menu in IE niet goed weergegeven

12 dec 2011 10:51
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #1
Ik zit met een probleem met mijn dropdown menu op website www.just2move.nl . In firefox staan de submenu's heel netjes recht onder het menu-item. In IE komen de submenu's vervolgens naast elkaar te staan onder het menu-item ipv onder elkaar. Hoe moet ik dit aanpassen?
sietsiej
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 10
Lees meer
12 dec 2011 14:13
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #2
Hallo,

In IE9 hier komen ze ook mooi onder elkaar.

Groeten, Jelle
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum eens.
Vragen via dit Forum (niet per PM of E-mail)
Is je vraag opgelost? Dan kan je hem zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Jelle
Algemeen Moderator
Algemeen Moderator
Berichten: 13425
Lees meer
12 dec 2011 14:23
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #3
Oke, mooi dat het in versie 9 dan wel werkt in ieder geval. Ik werk zelf met 8 en hierin dus het probleem.
sietsiej
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 10
Lees meer
14 dec 2011 21:55
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #4
Ik zit nog steeds met het probleem. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan aanpassen? Of wordt dit een heel lastig verhaal .. ?
sietsiej
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 10
Lees meer
15 dec 2011 13:28
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #5
Anders probeer eens om deze regel in de head van je index.php van je template te zetten. Dan wordt IE door jouw site gedwongen om in compatibiliteitsmodus te draaien:

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" />


Groeten, Jelle
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum eens.
Vragen via dit Forum (niet per PM of E-mail)
Is je vraag opgelost? Dan kan je hem zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Jelle
Algemeen Moderator
Algemeen Moderator
Berichten: 13425
Lees meer
15 dec 2011 18:29
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #6
Ik heb de regel in de index.php gezet, maar geen verschil.
sietsiej
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 10
Lees meer
15 dec 2011 18:54
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #7
Oké,

Dan moet je aanpassingen maken via het CSS
Ik gebruik zelf al lang geen IE8 meer.
Misschien een ander forumlid die het via IE8 kan bekijken en een oplossing heeft.

Groeten, Jelle
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum eens.
Vragen via dit Forum (niet per PM of E-mail)
Is je vraag opgelost? Dan kan je hem zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Jelle
Algemeen Moderator
Algemeen Moderator
Berichten: 13425
Lees meer
15 dec 2011 19:01
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #8
Ik zie het inderdaad ook in IE8. Ik heb de oplossing niet, maar ik stoor mij er ook niet aan op deze website. Op de één of andere manier heeft het wel iets.

Groetjes , George
www.itsynergy.nl - KvK 54485886 te Rotterdam
GeorgeV.
Joomla!NL vriend(in)
Joomla!NL vriend(in)
Berichten: 1800
Lees meer
21 dec 2011 19:36
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #9
Vandaag contact gehad met de persoon waarvoor ik de website heb opgezet. Hij wil toch graag dat de submenu's onder elkaar worden weergegeven, ook in Internet Explorer 8. Iemand die mij hierin alsnog verder kan helpen? Css aanpassen, maar waar?
sietsiej
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 10
Lees meer
21 dec 2011 21:07
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #10
Hoi,

google eens: dropdown menu IE8. Hier staat je oplossing bij.

groet,
Lianne
Lianne in Wonderland
Bezoeker
Bezoeker
21 dec 2011 21:37
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #11

Ik heb de regel in de index.php gezet, maar geen verschil.


Hoi

hier lees ik dat deze regel juist jouw probleem veroorzaakt.

IE8 eens in compatibiliteit modes uitgeprobeerd?

1place4ads gespecialiseerd in grafisch webdesign: Joomla websites, webshops, Joomla templates (ook geschikt voor tablet en smartphone), headers, logo's en nog meer: 1place4ads.nl,
KvK nr. 51546418
een goed gezond 2013
Renata
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 805
Lees meer
21 dec 2011 22:49
Dropdown menu in IE niet goed weergegeven #12
Misschien heb je hier iets aan.

Succes.
Hobbit78
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 11
Lees meer
Moderators: Juliank92PeterJelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.116 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Op dinsdag 27 september 2022 is Joomla! 4.2.3 vrijgegeven. Het betreft een versie die nieuwe verbeteringen bevat en… https://t.co/T7oGdV8LSs

Joomla! 4.2.1 is vrijgegeven. Deze versie pakt een beveiligingsprobleem aan, repareert verschillende bugs en bevat… https://t.co/JHmNyhWEGq

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2022 - Joomla!NL | Gehost door Wned