Skip to main content

JoomlaDagen 2023

jdnl2023Het is eindelijk zover. De JoomlaDagen Nederland zijn weer terug!
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei!
Het evenement zal plaatsvinden op het ROC in Tilburg (Kasteeldreef 122).

De JoomlaDagen zijn te gast bij het ROC in Tilburg. Door de keuze voor deze locatie hoopt de organisatie ook de jeugd actief te krijgen om eens een kijkje te nemen wat dit mooie CMS allemaal kan bieden.
Op de eerste dag zal er een Pizza Bugs en Fun plaatsvinden in combinatie met één track met presentaties.
Op dag 2 zullen er twee tracks plaatsvinden met leuke en vooral interessante Joomla-presentaties.

Meer info kan je vinden op https://joomladagen.nl

JoomlaDagen 2019 op 17 en 18 mei in Utrecht

joomladagen 2019

De JoomlaDagen 2019 komen alweer snel dichterbij. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei is het zover. Dit keer is de locatie het recent gerenoveerde Carlton President in Utrecht.
Tot 17 april kunnen de toegangskaarten met Early Bird-korting worden gekocht.
Het Carlton President heeft mooie conferentiezalen, hoogwaardige hotelkamers, gezellig restaurant en bar en goede bereikbaarheid. Na een lange dag ben je in een paar passen op je hotelkamer.

Joomla DIY op vrijdag

Op vrijdag is er iets nieuws: Joomla DIY (Do It Yourself). Schuif aan bij een tafel om kennis en ervaring uit te wisselen over een bepaald (Joomla) onderwerp en leer van en mét elkaar. Concreet aan de slag gaan om bijvoorbeeld code voor Joomla 4 te schrijven/testen kan ook! Je kan de gehele dag tussen de tafels wisselen en zelf een nieuwe tafel over een onderwerp starten.

Workshops

Naast Joomla DIY heb je mogelijkheid om in de ochtend en/of middag een workshop te volgen. Meld je snel aan, want er zijn maximaal 20 plekken per workshop! Dit jaar kun  je kiezen uit:

  •  Je eerste eigen Joomla-template door Rachel Walraven
  • Bouw je eigen Joomla-component door Marco Dings & René Kreijveld
  • Joomla Template Overrides & jLayouts door Hans Kuijpers
  • Optimalisatietechnieken voor een snelle site door Patrick Faasse

Social event op vrijdagmiddag en -avond

Tijdens het social event van de JoomlaDagen leer je andere Joomlers kennen en haal je mooie herinneringen op samen met je bestaande Joomla-vrienden! Misschien ben je op zoek naar samenwerkingen of ben je voor het eerst op de JoomlaDagen. Aan het eind van de avond heb je een groter netwerk!

Presentaties op zaterdag, last call!

Op zaterdag staat er een vol programma op je te wachten! De dag start met een keynote van Alexander Metzler, de vice-president van het Joomla-project. Daarna zijn er expert panels over onder andere Joomla 4 en presentaties waarin andere Joomla-gebruikers kennis delen en je inspiratie voor je eigen projecten geven. En wie weet ga jij aan het eind van de dag met de Joomla-bokaal naar huis!
Wil jij graag een presentatie geven? Vul dan nu de Call for Speakers in. Dat kan nog tot en met woensdagavond 18 april. Dan kan de organisatie begin volgende week de presentaties bekend maken die op zaterdag gegeven gaan worden.

De laatste programmainformatie voor de JoomlaDagen is te vinden op: https://www.joomladagen.nl/#programma