12e Joomla!dagen van 31 maart t/m 2 april 2017

Joomladagen 2017De JoomlaDagen zijn al sinds 2005 de conferentie voor en door Joomla-gebruikers, -developers, sitebouwers en extensie-ontwikkelaars: allemaal mensen die werken met het open source CMS Joomla.
Elk jaar komen honderden Joomlers bij elkaar om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, presentaties te geven en bij te wonen en elkaar te ontmoeten.
Zo is er een unieke community ontstaan van mensen die, elk op hun eigen manier, bijdragen aan het Joomla-project: door ermee te werken, fouten op te sporen, te helpen met testen, documentatie te vertalen, uitbreidingen te bouwen, of erover te vertellen op evenementen als de JoomlaDagen.
De JoomlaDagen worden volledig georganiseerd door vrijwilligers en mogelijk gemaakt door sponsoren.


Het programma

Het programma van de 12e editie van de JoomlaDagen bevat een grote variatie aan sprekers, onderwerpen én niveaus. Het is dus interessant voor zowel de hobbyist als de Joomla-professional.
Bekijk het hele programma met alle achtergrondinformatie online gezet op de website van de JoomlaDagen.

 

Internationale sprekers

Ook dit jaar komen er weer een aantal internationale sprekers, van wie een aantal actief zijn binnen het Joomla-project. Zo zijn er (Engelstalige) presentaties van Yves Hoppe, Eli Aschkenasy, Junior Verreijt-Nielsen, Francisco Javier Olivares, Robert Mittl, Elisa Foltyn en Marc Dechèvre, over onderwerpen die variëren van algemeen tot zeer technisch.

Presentaties van eigen bodem

Ook is er het gevarieerde aanbod aan Nederlandstalige presentaties. Als je al eerder op de JoomlaDagen bent geweest, dan herken je misschien namen als Jisse Reitsma, Peter van Westen, Sander Potjer, René Kreijveld en Peter Martin.

De onderwerpen?

Onder andere: Accelerated Mobile Pages, security, API's bouwen, apps, plugins of modules maken, templating, RSForm Pro gebruiken als developer, ontwikkelomgeving inrichten, deploy strategieën en namespaces in Joomla.

 

Tickets voor de zaterdag, de zondag of het hele weekend met 25% korting

Tot en met 1 maart is het mogelijk om de tickets te kopen met 25% korting.
Klik daarvoor op deze link.