De 2014 Joomla! Open Source Creative and Artistic Recognition Awards

jandbeyond-2014Al voor het vijfde jaar zijn de Joomla! Open Source Creative and Artistic Recognition Awards (J.O.S.C.A.R.S.) een belangrijk onderdeel van het evenement J and Beyond.

J and Beyond is een groot internationaal Joomla!evenement dat van 30 mei tot en met 1 juni wordt gehouden in Königstein. Dat ligt vlakbij Frankfurt in Duitsland. Het thema van dit jaar is: "Investing in our future".  Meer informatie is te vinden op de site van J and Beyond.

Iedereen kan voor de J.O.S.C.A.R.S  nomineren en uit deze nominaties kiest een internationale jury vervolgens een top-selectie. Let op: Als je meedoet dan dien je een nominatie in en is het geen stem die je uitbrengt.
De categorieën waarop je jouw nominaties kunt indienen zijn: websites, extensies en mensen.

Op de selectie van de jury zullen alle aanwezigen tijdens de J and Beyond stemmen waarna de winnaar op 30 mei bekend wordt gemaakt. Op basis van de categorieën op het nominatieformulier zijn er dit jaar twee awards beschikbaar. "Joomla! Innovation of the year" en "Outstanding personal achievement" die worden gekozen door de internationale jury.

Je kunt zelf je nominatie insturen met behulp van het formulier op de site van J and Beyond.