Expertsessie “Joomla! Security” op 23 oktober 2015

perfectwebteamyireoTwee bekende Nederlandse Joomla!-programmeurs en website-ontwikkelaars,  Yireo en Perfect Webteam hebben de handen ineen geslagen en bieden een paar keer per jaar een expert-sessie aan. Er zijn in de afgelopen tijd al een paar onderwerpen aan bod geweest.

Op vrijdag 23 oktober 2015 is het onderwerp: “Joomla! Security”. Ondanks dat Joomla! van zichzelf al een veilig CMS is, zal de websitebeheerder altijd aandacht moeten blijven hebben voor de veiligheid van de website. Niemand zit erop te wachten dat de website wordt gehackt.

Iedereen is deze middag welkom. Ook als je jezelf nog niet volledig als een Joomla!-Expert ziet. Er wordt van je verwacht dat je een redelijke basiskennis hebt van Joomla! en al actief bezig bent geweest met het zelfstandig bouwen van een Joomla!-site.  Na deze middag ben je volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rond veilige Joomla!-sites.

Tijdens deze middag komende volgende onderwerpen aan bod:
  • Ja, Joomla is veilig! Weg met de vooroordelen!
  • Hosting, Joomla-instellingen en veiligheids-extensies
  • Gebruik van .htaccess, SSL-certificaten, SSH en Joomla ACL
  • Onderhoud en monitoren van Joomla-sites
  • Toch een gehackte Joomla-site? Wat nu?
  • Ik wil een gehackte Joomla-site!

Een ticket om aan deze middag te kunnen deelnemen kost 45 euro excl. BTW. Meld je aan voor 9 oktober. Omdat beide teams ook diverse betaalde Joomla!-extensies en Joomla!-services behandelen krijgen zij kortingscoupons die ze natuurlijk graag delen met de deelnemers van deze Expert Sessie. Hiermee bespaar je al snel meer dan de deelname aan de Expert Sessie kost!

Inloop met koffie/thee is om 13.30 uur.
Van 14.00 tot 17.00 uur zijn de presentaties.
Om 17.00 uur is de afsluiting met een borrel, een hapje en de mogelijkheid om nog wat na te kletsen.

De Expert Sessie zal plaatsvinden bij het Perfect Web Team in de Bussumse Watertoren. Treinstation Bussum-Zuid ligt voor de deur met tevens een groot P&R terrein waar je gratis kan parkeren.

Klik voor meer informatie op deze link: Joomla! Security Expert Sessie


Wil jij kans maken op een gratis ticket?

De organisatie heeft voor de lezers van dit bericht op Joomla!NL één gratis ticket ter waarde van 45 euro beschikbaar gesteld. Dit ticket mogen wij verloten. Als je ook kans wil maken op op dit gratis ticket, hoef je alleen maar je gegevens in te vullen op het inschrijfformulier.
Op zondag 4 oktober 2015 wordt onder de inschrijvers het ticket verloot.

De verloting is gesloten. De winnaar heeft van ons bericht gehad.
Wij wensen de winnaar veel plezier tijdens de Expert sessie.