Joomla!Dagen 2013 - Ticketverkoop- en programmainformatie

joomladagen 2013Zoals we enkele weken geleden al konden melden is de organisatie van de Joomla!Dagen al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement in 2013. Hieronder nieuws over de ticketverkoop die onlangs van start is gegaan. En als bezoeker kun je nu nog je wensen indienen om het programma te laten vullen met wat jou aanspreekt.

 

Ticketverkoop van start gegaan!

De ticketverkoop voor de Joomla!Dagen op zaterdag 20 en zondag 21 april 2013 in Zeist is van start gegaan! Bestel voor 20 maart 2013 je tickets en ontvang 25% korting. Een dagticket voor zaterdag of zondag is verkrijgbaar voor 55 euro en een weekendticket kost 95 euro. Wil je een interessant én gezellig Joomla! weekend beleven? Maak je weekend dan compleet en kies voor het diner op zaterdagavond (35 euro) en blijf tevens overnachten (75 euro per nacht, per kamer).
Bekijk de ticketmogelijkheden

Programma Joomla!dagen

Aan het programma voor beide dagen wordt momenteel nog gewerkt. Houd de site van de Joomla!Dagen daarvoor deze maand in de gaten! Er zal worden gezorgd voor een uitgebreid aanbod voor zowel de beginnende als ervaren Joomla-gebruiker.

Wat zie jij graag terug tijdens de Joomla!dagen?
Denk mee aan het programma van de Joomla!dagen. De organisatie is benieuwd wat jij interessant vindt om te horen tijdens de Joomla!dagen. En wil graag weten welke onderwerpen je terug zou willen zien en welke internationale gast niet mag ontbreken.

Vul direct het miniformulier in en verras de organisatie met je leuke suggestie(s).


Word dit jaar ook sponsor!

De Joomladagen zijn niet mogelijk zonder sponsors. Daarom zijn ze op zoek naar bedrijven, organisaties en personen die Joomla een warm hart toedragen en de Joomladagen willen ondersteunen door te sponsoren. De organisatie komt graag met je in contact om meer informatie te geven over de sponsormogelijkheden van 2013.