Joomla!Dagen 2014 weer een groot succes

sander-potjerDit weekend zijn op zaterdag en zondag de Joomla!Dagen. Net als de afgelopen jaren zijn ze georganiseerd op de locatie Woudschouten te Zeist. Een centrale plaats in het land en midden in de prachtige bossen van Zeist.
Dit zijn alweer de negende Joomla!Dagen en met ruim 300 deelnemers worden deze dagen goed bezocht. Voor beide dagen is een zeer gevarieerd programma van sprekers. In totaal zijn er over de twee dagen 56 presentaties door sprekers uit binnen- en buitenland.

De opening werd zaterdag gedaan door Sander Potjer. Nadat hij wat interessante feiten en getallen had benoemd over de afgelopen negen Joomla!Dagen-edities, kwam Brian Teeman op het podium. Hij heeft zijn visie gegeven op het succes van Joomla! Na een presentatie der presentaties van Paul Delbar was er een moment voor koffie waarna het programma in de verschillende zalen begon.

brian-teemanDoordat er voor iedereen wel een onderwerp is te kiezen dat past bij de persoonlijke interesse verspreiden de deelnemers zich vanzelf over de verschillende ruimten.  De reacties in de gangen na elke presentatie waren vrijwel hetzelfde. Iedereen gaf aan dat er voldoende informatie was gegeven om thuis weer enthousiast verder te gaan met Joomla! en de nieuwe ontwikkelingen toe te passen.

De deelnemers komen uit heel verschillende hoeken. Er zijn deelnemers die namens een webdesignbedrijf naar deze dagen komen, maar ook de individuele Joomla!gebruikers lopen er rond.
Tijdens de pauzes hebben de deelnemers uitgebreid de gelegenheid om elkaar op te zoeken.
Koffie, thee, vruchtensap of melk en een zeer uitgebreide lunch waren goed verzorgd.

paul-delbarAan het eind van de middag werd de laatste presentatie weer gezamenlijk in de grote zaal gehouden met aansluitend een verloting van prijzen die de sponsoren hiervoor ter beschikking hadden gesteld.

Inmiddels is de zondag begonnen en zijn er opnieuw weer vele Joomla!gebruikers bij elkaar.
Ook deze dag is er weer een ruim aanbod aan verschillende presentaties.

Mocht het je dit jaar niet gelukt zijn om bij de Joomla!Dagen aanwezig te zijn, zorg er dan voor dat jer volgend jaar op de tiende editie bij kunt zijn. De prijs van een dag- of weekend ticket is het zeker waard.