Joomla!Dagen - Nog 1 week 25% vroegboekkorting

joomladagen14 250x250De Joomla!Dagen is hét jaarlijkse Nederlandstalige Joomla evenement voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker. De organisatie heeft ook dit jaar weer een groot aantal nationale en internationale Joomla!experts bereid gevonden om een presentatie te geven tijdens deze twee dagen.

Het is de ideale manier om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond Joomla!, en natuurlijk om te netwerken. Twee dagen vol Joomla, voor en door de community. Tijdens de Joomla!dagen zullen vooral de nieuwe features van de Joomla 3-serie centraal staan. De Joomla!dagen zijn dan ook een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en je Joomla netwerk te vergroten. Dit jaar vinden de Joomla!Dagen plaats op zaterdag 22 en zondag 23 maart in Zeist.

Tickets met 25% korting!

Elk jaar is er een voorverkoopperiode waarin de tickets met vroegboekkorting van 25% worden verkocht. Deze periode loopt nog tot en met 22 februari 2014. Een dagticket met korting kost dan 55 euro en het weekendticket kost 95 euro.

 

Tickets voor de Joomla!Dagen

Een dagticket voor zaterdag 22 maart of zondag 23 maart kost 75 euro. Een ticket voor beide dagen kost 125 euro. Het aantal beschikbare toegangsbewijzen is 300, en op=op!

Een compleet Joomla!-weekend?

Dat kan! Blijf op zaterdagavond dineren (35 euro) en overnachten (75 euro per kamer). Samen met tientallen andere Joomla! gebruikers, een gezellige Joomla!-avond gegarandeerd!

Familieprogramma

Vorig jaar werd er voor het eerst een familieprogramma tijdens de Joomla!dagen georganiseerd. Voor de duidelijkheid: Het is een programma voor de partners van de deelnemers aan de Joomla!dagen. Tijdens de Joomla!dagen in Woudschoten gaat een groep(je) partners wat toeristische uitjes doen en eind van de iedere middag voegen ze zich weer bij de Joomla-fanaten. Uiteraard wordt er rond het middaguur geluncht.


Lees het laatste nieuws over de Joomla!Dagen 2014 op de site van de Joomla!Dagen (http://joomladagen.nl/2014)