Joostock - Joomla-unconference in Nederland op 7 en 8 oktober

joostock logoVeel Joomla!-liefhebbers zien elkaar misschien vaak op Joomla!-evenementen, maar een unconference is in Nederland nog nooit georganiseerd.
Een unconference is het omgekeerde van een conferentie. Bij een conferentie ligt alles vast, bij een unconference bepalen de deelnemers aan het begin van de dag samen wat er gaat gebeuren. De voornaamste nadruk ligt op het samenzijn en kennisdelen, en verder is alles flexibel in te vullen.
In Duitsland is er al twee keer een Joomla!-unconference georganiseerd en beide keren waren een groot succes.

Geen programma

Van te voren is er geen programma vastgesteld. Dat wordt aan het begin van het evenement samen uitgewerkt. Daarbij valt te denken aan:
  • Kenniscafé
  • Dokter Joomla
  • Developer-discussie
  • Toolkit-sessies
  • Klantverhalen
  • Pop-up presentaties
  • Spread the Joomla Love inspiratie-sessie

Muziek

Een belangrijke factor bij de Joostock-unconference is muziek. Want of het nu samen zingen is, samen in een tijdelijke band, plaatjes draaien of iets anders: muziek verbindt.

Hoe, wat, waar?

De organisatie heeft ruimtes gereserveerd in het Blue Collar Hotel in Eindhoven. In dit hotel is het ook mogelijk om te overnachten. Op de website van Joostock staat een overzicht van de prijzen per nacht per kamer.
Zaterdagochtend komt iedereen bij elkaar, dan wordt samen het programma bepaald en dan gaat het beginnen. Iedereen krijgt genoeg eten en er is genoeg kennis. 's Avonds gaan het los in een café waar je zoveel muziek kunt maken of draaien als je wil, maar het is ook geen probleem als je gewoon komt luisteren of praten, over Joomla discussiëren, bugs fixen... het is aan jou als deelnemer!
Zondagochtend wordt het weekend afgesloten met ontbijt en de laatste sessie. Rond 13 uur is het dan afgelopen.

Mis het niet en doe mee!

Wanneer?
7 en 8 oktober

Waar?
In Eindhoven, Blue Collar Hotel

Kaartjes kopen?
http://joostock.com/tickets
De toegang is € 79,- per persoon.