Regular Labs Day op 28 oktober in Antwerpen

regularlabsday antwerpen
Vrijwel iedereen gebruikt de extensies van Regular Labs, het bedrijf van Peter van Westen.
Ze zijn het Zwitsers zakmes voor websites die worden gemaakt met Joomla!
Meestal kun je voor deze extensies kiezen uit gratis basisversies of, voor een klein bedrag, een uitgebreidere variant. Met de gratis versies kun je evenwel ook al heel wat!
Wel is uit onderzoek gebleken dat slechts 40% van de mogelijkheden die deze extensies bieden wordt benut. We doen er wel wat mee, maar ze kunnen veel meer...
JUG (Vlaanderen (JUG staat voor Joomla User Group) heeft een unieke Regular Labs Day georganiseerd. Deze dag zal Peter de deelnemers tonen hoe je er alles uit kunt halen. Zowel uit elke individuele extensie als door ze te combineren.
Peter van Westen heeft het doorgaans zeer druk bij het verder ontwikkelen van zijn extensies en bij het voeren van zijn bedrijf.
Hij is dus niet in de gelegenheid veel presentaties voor zijn (potentiële) klanten te geven.

Joomla User Group Vlaanderen is dan ook erg trots: Zij hebben hem eenmalig kunnen overhalen voor een uitgebreide voorstelling van zijn creaties. Door de meester zelf, dus!

Tickets:

Er zijn 40 vroegboektickets beschikbaar. Die kosten slechts €45,00.  Zodra deze weg zijn betaal je voor een inschrijving €50,00. Maar wees snel want in totaal zijn er slechts 60 plaatsen beschikbaar!

Meer informatie vind je op:

De website van JUG Vlaanderen -  Regular Labs Day Antwerpen