Heb jij Joomla! nieuws?

Vanuit diverse bronnen proberen wij je hier op de hoogte te houden van actueel Joomla! nieuws.
Heb je zelf ook nieuws over Joomla!, een Joomla! evenement, een nieuwe of bestaande extensie of wil je een Joomla!website promoten? Stuur dan je bericht (liefst met afbeeldingen) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je adverteren?

Wil je Joomla!NL steunen en adverteren met een banner op deze site? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met het PR-team van JoomlaNL.
Je kunt ons ook promoten door een gratis banner op je eigen site te plaatsen.

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!
Lees hier meer informatie

Regular Labs Day op 28 oktober in Antwerpen

regularlabsday antwerpen
Vrijwel iedereen gebruikt de extensies van Regular Labs, het bedrijf van Peter van Westen.
Ze zijn het Zwitsers zakmes voor websites die worden gemaakt met Joomla!
Meestal kun je voor deze extensies kiezen uit gratis basisversies of, voor een klein bedrag, een uitgebreidere variant. Met de gratis versies kun je evenwel ook al heel wat!
Wel is uit onderzoek gebleken dat slechts 40% van de mogelijkheden die deze extensies bieden wordt benut. We doen er wel wat mee, maar ze kunnen veel meer...
JUG (Vlaanderen (JUG staat voor Joomla User Group) heeft een unieke Regular Labs Day georganiseerd. Deze dag zal Peter de deelnemers tonen hoe je er alles uit kunt halen. Zowel uit elke individuele extensie als door ze te combineren.
Peter van Westen heeft het doorgaans zeer druk bij het verder ontwikkelen van zijn extensies en bij het voeren van zijn bedrijf.
Hij is dus niet in de gelegenheid veel presentaties voor zijn (potentiële) klanten te geven.

Joomla User Group Vlaanderen is dan ook erg trots: Zij hebben hem eenmalig kunnen overhalen voor een uitgebreide voorstelling van zijn creaties. Door de meester zelf, dus!

Tickets:

Er zijn 40 vroegboektickets beschikbaar. Die kosten slechts €45,00.  Zodra deze weg zijn betaal je voor een inschrijving €50,00. Maar wees snel want in totaal zijn er slechts 60 plaatsen beschikbaar!

Meer informatie vind je op:

De website van JUG Vlaanderen -  Regular Labs Day Antwerpen

Afdrukken E-mail