Skip to main content

Volledig programma Joomla!Dagen bekend!

joomladagen13 125x125Onderstaande informatie hebben wij ontvangen van de organisatie van de Joomla!Dagen. De Joomla!Dagen worden georganiseerd in Woudschoten bij Zeist op zaterdag 20 april en zondag 21 april.
Nu het programma rond is is het een goed moment om er weer even aandacht aan te besteden. Het beloofd ook dit jaar weer een interessant weekend te worden. Net als voorgaande jaren is het programma weer zo in elkaar gezet dat er voor zowel de beginnende als de ervaren Joomla!gebruiker een breed aanbod aan presentaties is. Een overzicht van de presentaties per niveau vind je op de Niveauspagina.

Koop je tickets met korting tot en met 20 maart!

In de ticketshop bestel je de toegangsbewijzen voor de Joomladagen. Tot en met 20 maart krijg je nog 25% korting, bestel dus snel een dagticket voor de actieprijs van 55 euro of een weekendticket voor maar 95 euro! Hiermee krijg je toegang tot de Joomladagen en alle presentaties, koffie/thee/fris gedurende de dag, een uitgebreide lunch en een gezellige afsluitende borrel en tevens maak je kans op diverse prijzen die verloot worden.


Wil je een interessant én gezellig Joomla! weekend beleven?
Maak je weekend dan compleet en kies voor het diner op zaterdagavond (35 euro) en blijf tevens overnachten (75 euro per nacht, per kamer).
Bekijk de ticketmogelijkheden


Neem je partner mee naar de Joomla!Dagen
Door de toenemende belangstelling om ook een partner mee te nemen naar het Joomla!dagen weekend, is er dit jaar een speciaal programma voor de partners die wel een gezellig weekendje weg willen, maar verder geen interesse in het onderwerp Joomla! hebben. Voor maximaal 20 personen orden er twee partner-dagprogramma's georganiseerd.
Meer informatie over het partnerprogramma

Vacaturen Public Relations / Marketing

Lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren van de Joomla!dagen? Het organisatieteam dat zich al meerdere jaren - vrijwillig - voor de Joomla!Dagen inzet zoekt PR versterking!

Heb jij affiniteit met Joomla, kennis van PR / Marketing en een vlotte pen? Zou je het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren van de jaarlijkse Joomla!Dagen? Stuur je motivatie dan in de vorm van leuk / interessant / leerzaam / inspirerend artikel over Joomla! naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De beste inzending(en) nodigen wij graag uit voor een goed gesprek!