Skip to main content

JoomlaNL het andere Joomla! forum.

Zoals je misschien hebt gemerkt, is het forum van DutchJoomla al enige tijd niet meer te bereiken. In de afgelopen periode is dit helaas regelmatig voorgevallen. Het hele team werkte met veel plezier aan het behoud van DutchJoomla, maar heeft nu collectief besloten om per 31 december 2011 geen medewerking meer aan de website te verlenen en het teamlidmaatschap op te zeggen. Mocht het forum van DutchJoomla weer online komen, dan zal er dus geen actief beheer meer zijn. Wij begrijpen dat je daardoor een belangrijke vraagbaak voor allerlei Joomla! gerelateerde kwesties kwijt bent.

Omdat we dit als enthousiast vrijwilligersteam (coördinatoren, moderators en de docu- en vertaalteamleden) enorm betreuren, hebben we de handen ineen geslagen en zijn we al enkele weken bezig met de voorbereidingen voor een geheel nieuw opgezet Joomla! forum. In het nieuwe forum kun je als vanouds terecht met al je Joomla! kwesties.

Onze nieuwe website met forum heb je inmiddels gevonden.
Klik op het tabblad ‘forum’ en je kunt aan de slag.

Je zult zien dat deze nieuwe website er iets anders uitziet. Het is een ander forum, met grotendeels dezelfde moderators, zoals je gewend bent van DutchJoomla.
Dit artikel is een uitnodiging om je als lid van onze nieuwe website te registreren. Wij nemen de leden van DutchJoomla niet over.
Ook gaan we een nieuwsbrief versturen, waar jij je apart voor kunt aanmelden. Hiermee ontvang je regelmatig Joomla! nieuws in je e-mailbox.

Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen op onze nieuwe website.
Het hele team staat enthousiast voor je klaar, om er een enorm succes van te maken!