Skip to main content

2012 begint met een samenwerking

banner-468-x-60JoomlaNL.nl en Joomladownloads.nl hebben besloten een banner joomladownloadssamenwerking aan te  gaan en daarmee in een behoefte te voorzien voor de Nederlandstalige Joomla!.gebruikers.

De samenwerking zal bestaan uit het naar elkaars website verwijzen voor alle informatie die de Nederlandstalige Joomla! gebruikers verder zal helpen.

JoomlaNL.nl is het forum bij uitstek om je Joomla! gerelateerde vragen te kunnen stellen en antwoord te krijgen van professionals (moderators en andere forumgebruikers) die al jaren ervaring hebben met Joomla!

Joomladownloads.nl is een website waar de meeste Nederlandse vertalingen zijn te vinden voor extensies (modules, plugins en componenten) en templates voor Joomla! Deels worden deze zelf vertaald, maar ook vertalingen van anderen zijn er volop te vinden.

Achter beide initiatieven zitten mensen die al jaren actief zijn binnen de Joomla community en van mening zijn dat samenwerken de kracht is van een sterke Joomla community voor alle Nederlandstalige Joomla! gebruikers..