Skip to main content

Joomla 2.5 beta2 vrijgegeven

joomla 2.5 Beta 2 is vrijgegevenHet Joomla project heeft de tweede versie van Joomla 2.5 vrijgegeven. Deze is op deze plaats bij JoomlaDownloads.nl te downloaden. Er zijn nog geen Nederlandse taalbestanden beschikbaar voor deze versie.

Deze nieuwe versie is NIET bedoeld om te gebruiken voor live sites, maar slechts om alvast de nieuwe functionaliteiten te kunnen testen. Tevens wordt het zeer op prijs gesteld als je bugs vindt, dat je deze dan ook meldt aan het Joomla Bug Squad team.

Het updaten van de huidige Joomla 1.7 generatie naar de nieuwe Joomla 2.5 omgeving zal soepel en glad kunnen verlopen. De meeste gebruikers kunnen de ingebouwde automatisch update functie gebruiken of installeren door gebruik te maken van de installeer mogelijkheid binnen het Extensiebeheer.

Joomla 2.5 is een zogenaamde Long Term Release (LTR) en zal daarom ook voor minimaal 18 maanden door het Joomla project ondersteund blijven worden. Als de Joomla 2.5 versie zijn stabiele fase bereikt zal de support voor Joomla 1.7 na 1 maand eindigen. Uiteindelijk zullen dan alleen nog de beide LTR's (Joomla 1.5 en 2.5) ter beschikking worden gesteld en worden onderhouden.