Skip to main content

Joomla 3.0.1 is vrijgegeven

joomla-30Het Joomla Project-team kondigde op dinsdag 9 oktober 2012 aan dat Joomla 3.0.1 is vrijgegeven. Het betreft een veiligheidsversie. Deze uitgave repareert ook enkele problemen van hoge prioriteit uit versie 3.0.0.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR 3.0.0 SITES:
Als je een site van 3.0.0 naar 3.0.1 wil updaten, dan moet je eerst de Joomla 3.0.0 Hot Patch installeren voordat je de update uitvoert. Lees de Engelstalige Hot Patch-instructies voor meer informatie. Dit is NIET nodig voor een upgrade vanaf een Joomla 2.5 site.  Als je de FTP-laag nodig hebt dan moet je de update handmatig via FTP uitvoeren. Let er ook op dat je als 3.0 gebruiker de instellingen voor de update-serverhebt staan op: "Short Term Support" (Korte Termijn Ondersteuning) in het Joomla! Update component. Anders worden er geen updates voor Joomla 3.0.x getoond.
Op de docs-site van Joomla staat een uitgebreide Engelstalige uitleg over het updaten van 3.0.0 naar 3.0.1. Die handleiding is te vinden via deze link.
Het Production Leadership Team heeft als doel om regelmatig updates aan de Joomla Community aan t bieden Meer hierover is te lezen op Joomla’s Developer Site.

De Downloads zijn te vinden op JoomlaNL via deze link. Of klik op Downloads in het menu hierboven.