Skip to main content

Joomla! 3.2.0 is vrijgegeven

j32Het Joomla!-Projectteam heeft woensdagavond 6 november Joomla! CMS 3.2.0 Stable vrijgegeven. Joomla 3 is de meest recente versie van het Joomla CMS, met Joomla 3.2 is dit de derde release van deze serie. Het Production Leadership Team heft als doel om continue te blijven werken aan reguliere, frequente updates voor de Joomla gebruikers. Meer over het ontwikkelen van Joomla is te vinden  de Developer Site.

Er zijn weer alweer vele woorden van dank uitgesproken richting iedereen die heft meegewerkt aan Joomla 3.2!
Joomla 3.2 is de grootste release ooit als we kijken naar de bug fixes en nieuwe mogelijkheden. Sinds de release van 3.1.5, zijn er meer dan 1085 aanpassingen in de code uitgevoerd door zo’n 50 verschillende ontwikkelaars (daar zitten nog niet de testers bij en de personen die wel hebben meegewerkt, maar niet aan de code hebben geprogrammeerd). Het allermooiste is date r vele nieuwe mogelijkheden zijn toegevoegd!

Let op: Joomla 3.1 kan met één klik worden geupdate naar 3.2. Het is dus GEEN migratie. Dit zal ook gelden voor alle volgende versie die uitkomen in de Joomla 3.x-series. Updaten gaat dus heel eenvoudig met een simpele muisklik. We raden je wel dringend aan om voor elke update altijd eerst een volledige back-up te maken.
Kijk voor een volledig overzicht van alle nieuwe mogelijkheden in deze versie op de Engelstalige site: Joomla.org

Je vindt Joomla! 3.2 op onze downloadpagina.