Joomla! 3.2.1 is vrijgegeven

j32Het Joomla! Project en het Production Leadership Team kondigden op woensdagmiddag 18 december 2013 de versie Joomla! 3.2.1 aan. Deze versie lost een grote hoeveelheid problemen en bugs op
Als je op dit moment werkt met Joomla! 3.2.0, wordt je aangeraden de update uit te voeren naar 3.2.1. Dat kan eenvoudig met één klik via de updatefunctie aan de linkerkant in het administratordeel van je website.

Wat zit er in 3.2.1?

Met dank voor het harde werken door 62 vrijwilligers zijn er meer dan 125 bugs opgelost met deze 3.2.1-versie. Een deel daarvan kwam uit het Bug Squash-evenement tijdens de Joomla! World Conference begin november. Het Bug Squad-team heeft ook hard gewerkt aan het probleem dat bij sommige beheerders de accounts geblokkeerd raakten, waardoor toegang tot de eigen site niet meer mogelijk was. Meer daarover (Engelstalig) staat op: http://community.joomla.org/blogs/leadership/1790-update-on-321-and-security-enhancements.html . En meer over de opgeloste items is (Engelstalig) te lezen op:  http://developer.joomla.org/version-3-2-1-release-notes.html

Let op: Maak altijd eerst een goede back-up van zowel de mappen en bestanden als ook van de database voordat je de update uitvoert.

Joomla! 3.x is een ontwikkelversie

Op Twiiter zijn we al berichten tegengekomen van testers die de Release Candidate goed hebben bekeken en toch nog fouten zien die zij wel hebben gemeld. Daar blijken ook belangrijke fouten tussen te zitten.
Zoals al vaker aangegeven is Joomla! 3.x een ontwikkelversie. Ondanks dat velen deze versie al gebruiken op productiewebsites, toch moeten we nogmaals aangeven dat dit op eigen risico is. Pas als maart 2014 Joomla! 3.5 beschikbaar komt hebben  we als het goed is de stabiele versie die de opvolger gaat worden van Joomla! 2.5.