Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 3.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

Melding bij back-up

22 sept 2020 09:01
Heeft onderwerp gestart
Melding bij back-up #31
Ik gebruik (bijna) altijd Google Chrome.
Met andere browsers, Microsoft Edge en Mozilla Firefox blijft het probleem, ook met de laatste versie van Akeeba!
blackcruiser
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 638
Meer
22 sept 2020 09:27
Melding bij back-up #32
En krijg je die melding bij beide opties? One-click backup en Backup Now? Het is niet alleen het wachtwoord dat ergens vandaan komt, maar ook de description "admin". Dit klopt ook niet. Ik denk echt een lokaal probleem, maar zou zo ook niet weten wat het precies is.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 34249
Meer
22 sept 2020 10:10
Heeft onderwerp gestart
Melding bij back-up #33
Heb alle sites getest en zonder wachtwoord bij ANGIE, bij de bovenste optie altijd die melding en bij de onderste nooit!!



Maar krijg dan wel, héél kort, deze melding te zien:

blackcruiser
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 638
Meer

Dit bericht bevat afbeeldingen als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

22 sept 2020 10:27
Melding bij back-up #34
heb je al eens gekeken in de Akeeba Backup Configuratie profielbeheer en daar op de knop instellen klikken
en eens door kijken of daar geen vreemde dingen staan zoals bij Profiel omschrijving en ANGIE Wachtwoord
Anders is het toch het overwegen waard om akeeba te verwijderen en dan in de database kijken of daar wat achter blijft.
ik merk bij een test op mijn pc dat er toch nl iets in de database blijft staan van akeeba
Leen2012
Bekend met Joomla!NL
Bekend met Joomla!NL
Berichten: 162
Meer

Dit bericht bevat afbeeldingen als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

22 sept 2020 12:19
Heeft onderwerp gestart
Melding bij back-up #35
Ik heb daar al eerder naar gekeken maar voor mij geen vreemde dingen gezien.
Ik heb Akeeba al eens eerder verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar dat heeft niet geholpen.
Wil dat nog wel eens doen maar weet niet hoe en waar ik in de database moet kijken!
blackcruiser
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 638
Meer
22 sept 2020 12:26
Melding bij back-up #36
als goed is zou je dat via phpmyadmin kunnen doen.
vaak kan je die ook vinden in je hoster acount scherm. bv in directadmin.
en je kan dus dan ook eens kijken of je bij xxxxx_ak__profiels meer dan een ziet staan
Leen2012
Bekend met Joomla!NL
Bekend met Joomla!NL
Berichten: 162
Meer

Dit bericht bevat afbeeldingen als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

22 sept 2020 15:29
Heeft onderwerp gestart
Melding bij back-up #37
Ik heb dus bij een test site eerst een back-up gemaakt en daarna Akeeba geheel verwijderd!
Daarna gekeken in de data-base daar zie ik inderdaad nog dit van Akeeba staan: xxxxx_akeeba_common
Dit verwijderd en de laatste versie van Akeeba opnieuw geïnstalleerd!

Maar jammer genoeg hetzelfde probleem: zonder wachtwoord bij ANGIE, bij de bovenste optie altijd die melding en bij de onderste niet!!

blackcruiser
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 638
Meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

22 sept 2020 15:50
Melding bij back-up #38
en is dan bij de beschrijving weer vanzelf de naam admin aangemaakt ? ipv van Default Backup Profile .
Bij welke hoster staat de site ?
Leen2012
Bekend met Joomla!NL
Bekend met Joomla!NL
Berichten: 162
Meer
22 sept 2020 15:54
Heeft onderwerp gestart
Melding bij back-up #39
Bij de beschrijving (Profile Description) staat Default Backup Profile
Deze site staat bij Wned!
blackcruiser
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 638
Meer
22 sept 2020 16:21
Melding bij back-up #40
Ik heb nog steeds het vermoeden dat het een lokaal probleem is. Je mag mij de inloggegevens van die testsite wel even sturen per PM. Dan kijk ik of het probleem zich bij mij ook voordoet.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 34249
Meer
22 sept 2020 16:22
Melding bij back-up #41
jammer ik kan het niet verder verklaren of nabootsen .
zelf ook getest met beveiliging zoals adminexile en admintools

ik krijg alleen die melding als ik in ANGIE Password veld of iets typt of per ongeluk een spatie ingeeft
Leen2012
Bekend met Joomla!NL
Bekend met Joomla!NL
Berichten: 162
Meer
22 sept 2020 16:53
Melding bij back-up #42
Geen probleem hier. Ik zie wel iets snel voorbijflitsen bij de One Click backup, maar voor zover ik dat kan zien is dat de melding over de default output directory.
De omschrijving is gewoon standaard en geen admin. Dus vermoed toch iets met je computer/browser.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 34249
Meer
22 sept 2020 16:58
Heeft onderwerp gestart
Melding bij back-up #43
Blijft toch vreemd dat het zich voor doet na een update van Akeeba.
Maar omdat het alleen gebeurt bij de knop "One-click Backup" ga ik die niet meer gebruiken maar de andere optie!
Wat mij betreft is het hiermee opgelost!
blackcruiser
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 638
Meer
22 sept 2020 17:01
Melding bij back-up #44
Je had je topic afgesloten met de knop "Oplossing". Maar omdat de door jou geselecteerde post geen oplossing bevat, heb ik dit verwijderd en je draadje gesloten. Deze knop is namelijk alleen bedoeld om te gebruiken op een bericht waarin de oplossing staat beschreven.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 34249
Meer
Moderators: PeterJuliank92JelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.360 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Op dinsdag 6 oktober is Joomla! 3.9.22 vrijgegeven. Maak altijd eerst een backup voordat je update! https://t.co/H3mXflOgms

Vandaag is Joomla! 3.9.21 vrijgegeven. Een veiligheidsrelease die 3 kwetsbaarheden oplost en meer dan 20 bug-repara… https://t.co/EGbHNbLTFi

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2020 - Joomla!NL | Gehost door Wned