Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 3.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.
Maak altijd een backup!

wit scherm

wit scherm

23 mrt 2023 11:59 - 24 mrt 2023 14:16
#1
Goedemorgen,
in het kader van migratie naar Joomla 4.x.x. heb ik mijn xampp website de fouten rapportage van de server op maximum gezet.
het gevolg is een wit scherm waar geen enkele beweging in zit.
Joomla versie 3.10.11
geprobeerd via php ini het "maximum" te verwijderen, maar het bestand is alleen lezen, dus geen aanpassing mogelijk.
Hoe los ik dit op ?
Edit Astrid: Ik heb je topic verplaatst naar het juiste forum.
Laatst bewerkt 24 mrt 2023 14:16 door Astrid.

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

  • rvdmark
  • rvdmark's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Nieuw op Joomla!NL
  • Nieuw op Joomla!NL
  • Berichten: 14

wit scherm

23 mrt 2023 12:02
#2
php.ini van xampp moet gewoon schrijfbaar zijn. Maar waarom via php.ini en niet via configuration.php van Joomla?
Werkt localhost of localhost/phpmyadmin nog wel?
Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

  • Astrid
  • Astrid's Profielfoto
  • Moderator + Technisch team
  • Moderator + Technisch team
  • Berichten: 37191

wit scherm

27 mrt 2023 11:55
#3
wanneer ik in xampp - htdocs de confuguration.php maap met notepad++ open beginnen alle items met public en zijn niet beschrijfbaar. Doe ik iets niet goeg ?

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

  • rvdmark
  • rvdmark's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Nieuw op Joomla!NL
  • Nieuw op Joomla!NL
  • Berichten: 14

wit scherm

28 mrt 2023 09:02
#4
De inhoud van configuration.php moet gewoon schrijfbaar zijn. Je ziet de tekst in notepad++ wel in het grijs, maar dat is gewoon opmaak.
Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

  • Astrid
  • Astrid's Profielfoto
  • Moderator + Technisch team
  • Moderator + Technisch team
  • Berichten: 37191

wit scherm

29 mrt 2023 11:26
#5
beste Astrid, het zal aan mij liggen maar configuration.php blijft niet schrijfbaar.
Ik heb van de site een kickstart jpa. backup bestand.
Kan ik dit bestand gewoon over het bestaande site-bestand zetten ?

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

  • rvdmark
  • rvdmark's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Nieuw op Joomla!NL
  • Nieuw op Joomla!NL
  • Berichten: 14

wit scherm

29 mrt 2023 11:34 - 29 mrt 2023 11:34
#6
Als je xampp in windows 10 of 11 gebruikt.
kan zijn dat je xampp even moet stoppen en dan in verkenner rechter muis klik op configuration.php en dan eigenschappen
en als dan onderaan bij kenmerken alleen lezen aangevinkt is deze uit zetten en opslaan
Laatst bewerkt 29 mrt 2023 11:34 door Leen2012.

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

  • Leen2012
  • Leen2012's berichtenfoto
  • Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
  • Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
  • Berichten: 325
Moderators: PeterJuliank92JelleRomke
Tijd voor maken pagina: 1.360 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie