Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 3.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.
Maak altijd een backup!

fout bij migratie

fout bij migratie

18 mei 2023 16:37
#1
Mijn website "hetlichtpuntbalen.be" gebruikt vanaf het begin de template "favourite" van JAVTHEMES. Deze ontwikkelaar is intussen van het internet verdwenen zodat ik mag veronderstellen dat ik deze template niet kan migreren naar J4.x.
Van bij de start verwijderde ik alle basis templates (Beez3 en Protostar) van mijn site zodat ik niet kan overschakelen naar een andere template die wel J4 compatibel is.
Moet ik nu voor de migratie een nieuwe template downloaden die wel aangepast is voor J4 en mijn template naar deze aangepaste versie verplaatsen?
is er een website waar ik Beez3 en Protostar kan downloaden voor installatie op mijn J3 site?
Of kan ik gewoon migreren en daarna alles overzetten op cassiopeia?
  • Murre
  • Murre's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Joomla!NL ontdekker
  • Joomla!NL ontdekker
  • Berichten: 20

fout bij migratie

18 mei 2023 16:49
#2
Ik ben al een tijdje bezig met de migratie van mijn site www.hetlichtpuntbalen.be
Zo nam ik verschillende back ups langs installatron (webhost Webreus) en maakte ik tevens een kloon van de site.
Als je mijn site opent zal je zien dat de migratie klaar is.
Het vreemde is dat ik bij installatron een foutmelding krijg waardoor ik ook geen back up kan maken. ik denk dat dit iets te maken heeft met de kloon van de site.
zie bijlage
Ik zou het zonden vinden om terug opnieuw te moeten beginnen gezien volgens mij alles correct werkt.

Dit bericht bevat een bestand als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

  • Murre
  • Murre's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Joomla!NL ontdekker
  • Joomla!NL ontdekker
  • Berichten: 20

fout bij migratie

18 mei 2023 17:32
#3
Ik adviseer je direct te stoppen met Installatron.
Ik ben nog zelden een site tegen gekomen die zonder problemen werkte al;s er gebruik werd gemaakt van Installatron.
Een goede back-up van je website maak je met Akeeba Backup.
Met vriendelijke groet,
Wouter Compactweb.nl
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum.
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • WoodyF4u
  • WoodyF4u's Profielfoto
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Berichten: 11156

fout bij migratie

18 mei 2023 18:20
#4
Oei, ik werk al een tijdje met installatron en tot op heden liep alles goed.
Ik gebruikte vroeger Akeeba Backup doch dit is veel omslachtiger zodat ik er al eens tegenop zag om een back up te doen.
Ik vraag verder raad bij Webreus. Hopelijk heb je gelijk dat de oorzaak bij installatron ligt.
Bedankt voor je advies.

Murre
  • Murre
  • Murre's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Joomla!NL ontdekker
  • Joomla!NL ontdekker
  • Berichten: 20

fout bij migratie

20 mei 2023 12:02
#5
Je had je topic afgesloten met de knop "Oplossing". Maar omdat de door jou geselecteerde post geen oplossing bevat, heb ik dit verwijderd en je draadje gesloten. Deze knop is namelijk alleen bedoeld om te gebruiken op een bericht waarin de oplossing staat beschreven.
Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • Astrid
  • Astrid's Profielfoto
  • Moderator + Technisch team
  • Moderator + Technisch team
  • Berichten: 36991
Moderators: PeterJuliank92JelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.965 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie