Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

Ronald

Ronald

13 nov 2011 21:22 - 13 nov 2011 21:24
#1
Hoi mensen,

ik heb me geregistreerd omdat ik wel een steentje bij wil dragen en daarnaast erg nieuwsgierig ben naar jullie plannen.
In het verleden deed ik de technische ondersteuning van DJ en coördineerde de moderators. Dat verleden heb ik al lang achter me gelaten, maar Joomla blijkt niet uit mijn leven te slaan. :)

Op het moment ben ik bezig met een website die ik in wil zetten voor mijn tweede hobby volgend voorjaar. Dan ga ik namelijk onderzoek doen naar ringslangen in het natuurgebied Blauwe Kamer . Hiervoor heb ik een registratiesysteem nodig die op locatie via een mobiel de GPS gegevens opvraagt en vervolgens aan de hand van die coördinaten via internet allerlei gegevens download. Denk aan temperatuur, bewolking, luchtvochtigheid, etc. Dit wordt dan in de registratie ingeladen samen met een foto die je ter plaatse maakt met de mobiel en dat totaal wordt dan opgeslagen in de database. Hiervoor ben ik nu een Joomla component aan het maken. Super leuk!
Daarnaast ben ik nog het Intranet van ons werk aan het omzetten naar Joomla. Ook veel werk aangezien er toch wel een flink aantal extensies moeten worden gemaakt. Gelukkig niet de meest ingewikkelde. :)

En als dat naast nog wat andere zaken een beetje af is wil ik weer proberen om wat bugs op te lossen in de Joomla Bugsquad. En ik zou graag mee willen helpen met een project wat Joomla nu aan het overwegen is. Dat is het maken van een Joomla Lite! Dat moet je zien als een standaard Joomla, maar dan zonder de onderdelen die niet door iedereen worden gebruikt zoals bijvoorbeeld geen weblinks, contacts, banners, etc. Zelf zou ik namelijk wel blij worden van een Lite versie aangezien Joomla erg groot wordt en een standaard pagina opvraag inmiddels op de server al rond de 5MB vraagt.

Oef wat een verhaal weer. Hopelijk heb ik een beetje een beeld gegeven van wat ik zoal deed, doe en wil met Joomla.

Ow! Ik vergeet nog te vermelden dat ik ook een versie beheersysteem voor artikelen op rjdev.nl heb staan voor Joomla 1.7. Dat kan nog wel eens handig zijn aangezien Joomla standaard niet aan versiebeheer doet. (of is dit reclame maken?) :)
Laatst bewerkt 13 nov 2011 21:24 door Ronald.
Discussie gesloten.
  • Ronald
  • Ronald's Profielfoto Heeft onderwerp gestart
  • Bezoeker
  • Bezoeker

Ronald

13 nov 2011 23:35
#2
Hoi Ronald,

Erg leuk om hier iets van je te mogen horen.

Zou je mij per PM willen laten weten wat je zou kunnen en willen betekenen voor ons? Ik kom dan zo snel mogelijk er bij je op terug.

Ik zit zelf te denken aan een technisch team die de websites draaiende houden en daar bijschaven wat nodig is.

George
Groetjes , George
www.itsynergy.nl - KvK 54485886 te Rotterdam
Discussie gesloten.
  • GeorgeV.
  • GeorgeV.'s berichtenfoto
  • Joomla!NL vriend(in)
  • Joomla!NL vriend(in)
  • Berichten: 1800
Moderators: Juliank92JellePeterRomke
Tijd voor maken pagina: 1.202 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie