Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 4.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De naam en de versie van de extensie waar de vraag over gaat.

opgelost JCE staat geen IFrame toe

JCE staat geen IFrame toe

12 okt 2023 14:36
#1
Ik heb 2 websites waarin ik soms ook een IFrame in een pagina wil tonen
Alletwee de site's helemaal up-to-date met de laatste Joomla versie en de laatste versie van de JCE Editor

Op de site van een paar jaar geleden werkt de IFrame prima

Op de nieuwe site wordt het script door JCE wel geaccepteerd maar bij het opslaan verwijderd hij het.
Dit is standaard zo en daar kan je het volgende tegen doen.

Ga naar
Componenten/JCE Editor/Profiles/Default (als die in gebruik is)/Plugin Parameters/Media Support
Daar kan je bovenin aangeven of je IFrames wilt toestaan.

Daarna gegaan naar
Systeem/Algemene instellingen/Tekstfilters
En daar voor de groep waarin ik lid ben, Super Users, "Geen filter" gekozen.

Zo staat het bij alletwee de site's
Bij de bestaande werkt het en bij de nieuwe niet
Iemand enig idee waar ik nog wat vergeten ben ?
  • tvhouwel
  • tvhouwel's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Joomla!NL ontdekker
  • Joomla!NL ontdekker
  • Berichten: 41

JCE staat geen IFrame toe

12 okt 2023 14:49
#2
Zou het zo niet weten. Browsercache? Weet je wel zeker dat JCE als standaard editor is ingesteld?
Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • Astrid
  • Astrid's Profielfoto
  • Moderator + Technisch team
  • Moderator + Technisch team
  • Berichten: 37223

JCE staat geen IFrame toe

12 okt 2023 15:07
#3
Dank je, maar de cache was geleegd en JCE was de standaard.
Heb het inmiddels gevonden, binnen JCE was er nog een instelling

Componenten/JCE Editor/Profiles/Default (als die in gebruik is)/Editor Parameters/Advanced
Daar Enable Code Blocks en Allow Javascript aangezet.

Blijkbaar was mijn stukje code iets meer dan een IFrame
Nu werkt het prima
  • tvhouwel
  • tvhouwel's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Joomla!NL ontdekker
  • Joomla!NL ontdekker
  • Berichten: 41
Tijd voor maken pagina: 0.997 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie