Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 2.5 die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

Plotse foutmelding

Plotse foutmelding

29 mei 2013 05:47
#1
Hallo,

Ik was bezig met de uitbouw van mijn nieuwe site als ik plotseling niet meer in de site kan. Ik krijg steeds volgende foutmelding :
500 - Er deed zich een fout voor.
JHtmlJquery: :framework niet gevonden in bestand.

Wat kan dit zijn?
  • James
  • James's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Joomla!NL ontdekker
  • Joomla!NL ontdekker
  • Berichten: 25

Plotse foutmelding

29 mei 2013 09:10
#2
Weet je nog wat je daarvoor gedaan hebt? Dit gebeurt niet spontaan. Kan een conflict met een extensie zijn of veroorzaakt worden door je template.
Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • Astrid
  • Astrid's Profielfoto
  • Moderator + Technisch team
  • Moderator + Technisch team
  • Berichten: 36985

Plotse foutmelding

29 mei 2013 12:43
#3
Ik was bezig met een paar extensions te testen als het plots gebeurde. Ik kan ook niet in de backend, dan krijg ik dezelfde melding.

Ik heb via de ftp alles dat met deze extensions te maken heeft, manueel gedelete. Maar het probleem blijft.

De template zelf heb ik niet meer aangepast. Deze werkte in de loop van de dag perfect.

Kan ik de template ook gewoon via ftp deleten?
  • James
  • James's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Joomla!NL ontdekker
  • Joomla!NL ontdekker
  • Berichten: 25

Plotse foutmelding

29 mei 2013 12:54
#4
Kan je proberen, maar geen garantie dat dat gaat werken. Handigste is om een backup terug te zetten.
Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • Astrid
  • Astrid's Profielfoto
  • Moderator + Technisch team
  • Moderator + Technisch team
  • Berichten: 36985

Plotse foutmelding

29 mei 2013 13:03
#5
Aan de template ligt het ook niet. Een backup heb ik niet gemaakt, gezien het de eerste dag is dat ik aan de site werk. Er staat bijgevolg ook nog niet veel op, dus geen ramp als het moest kwijt zijn.

Is er nog iets dat ik kan proberen of kan ik beter alles opnieuw installeren? Kan ik dan de gemaakte artikels nog redden op één of andere manier?

Moest ik alles opnieuw moeten beginnen, is het dan raadzaam om Joomla 3 te gebruiken of blijf ik nog bij de 2.5?
  • James
  • James's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Joomla!NL ontdekker
  • Joomla!NL ontdekker
  • Berichten: 25
Moderators: Juliank92PeterJelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.781 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie