Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 3.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.
Maak altijd een backup!

geen browse images bij nieuw artikel

05 feb 2015 17:22
Heeft onderwerp gestart
geen browse images bij nieuw artikel #1
Sorry als het iets heel makkelijks is maar zoek me een ongeluk.
Ik heb via mediabeheer een aantal foto's in een nieuwe map gezet echter als ik een nieuw artikel maak dan kan ik niet browse kiezen maar komt er alleen url etc te staan. wat doe ik fout? sorry ben nog aan het leren
mrcosmo
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 11
Lees meer
05 feb 2015 20:10
geen browse images bij nieuw artikel #2
Hallo,

heb je misschien een printscreen van je probleem?

Groeten Ron
Ron
Gebruiker is geblokkeerd
Gebruiker is geblokkeerd
Berichten: 108
Lees meer
05 feb 2015 20:22
geen browse images bij nieuw artikel #3
Ik zou JCE editor installeren. Denk dat je TinyMCE gebruikt. Daar kan het ook, maar dan moet je de knop afbeelding onderaan gebruiken.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 35720
Lees meer
06 feb 2015 10:08
Heeft onderwerp gestart
geen browse images bij nieuw artikel #4
heb net jce editor geinstalleerd echter nog steeds niet het gewenste resultaat hieronder een screenshot
mrcosmo
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 11
Lees meer

Dit bericht bevat afbeeldingen als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

06 feb 2015 10:09
geen browse images bij nieuw artikel #5
Als je hem installeert, dan moet je ook nog even bij Algemene Instellingen aangeven dat het de standaard editor is. En dan voor de zekerheid ook nog even bij je eigen profiel kijken of daar bij Editor "Gebruik Standaard" staat. Als je daar toevallig een editor hebt gekozen, dan wordt die dus alsnog gebruikt als jij wilt editten.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 35720
Lees meer
06 feb 2015 13:08
Heeft onderwerp gestart
geen browse images bij nieuw artikel #6
thx het is gelukt alleen krijg ik nu steeds een error als ik iets wil typen (zie attachment) heb al de cache verwijderd.
mrcosmo
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 11
Lees meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

06 feb 2015 16:35
geen browse images bij nieuw artikel #7
Dat is een serverprobleem en dat heeft niets met Joomla te maken.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 35720
Lees meer
09 feb 2015 09:14
Heeft onderwerp gestart
geen browse images bij nieuw artikel #8
heb net tinymc weer terug gezet en de foutmelding is weg vreemd.
Als ik een nieuwe artikel aanmaak zie ik idd een afbeelding knop die werkt echter als im dit doe vanuit de plugin widgetkit zie ik deze niet iemand hier ervaring mee?
mrcosmo
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 11
Lees meer
09 feb 2015 10:26
geen browse images bij nieuw artikel #9
Werkt JCE wel in een normaal artikel? Welke versie van widgetkit gebruik je?

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 35720
Lees meer
Moderators: PeterJuliank92JelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.099 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Joomla! 4.2.1 is vrijgegeven. Deze versie pakt een beveiligingsprobleem aan, repareert verschillende bugs en bevat… https://t.co/JHmNyhWEGq

Op dinsdag 21 juni 2022 zijn Joomla! 4.1.5 en 3.10.10 vrijgegeven. Dit zijn updates die bugs repareren en enkele ve… https://t.co/Jm9MtXtU4y

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2022 - Joomla!NL | Gehost door Wned