Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 3.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

Akeeba probleem

11 nov 2019 19:25
Heeft onderwerp gestart
Akeeba probleem #16
Nee, ik heb niks aangepast in akeeba. Geïnstalleerd, de wizard gedaan en toen opdracht backup now.
inef1
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 905
Meer
11 nov 2019 23:37
Akeeba probleem #17
Eerst misschien dit nog (kan geen kwaad).
Bij tab cache Wis cache website + beheergedeelte eerst alles verwijderen EN
systeem - Algemene check-in : alles inchecken als daar iets staat.

Dit klopt in ieder geval niet en is wellicht de oorzaak van de error:
voorvoegsel in de error van Akeeba geeft aan: tsgr6_
voorvoegsel in algemene instellingen: bqmnb_
Zoals Astrid al zei: kijk in het Akeeba backup profiel . Als daar tsgr6_ staat vervang dat dan met bqmnb_

websitemet.nl
Gebruikersnaam
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 8
Meer
12 nov 2019 08:51 12 nov 2019 08:52 door inef1.
Heeft onderwerp gestart
Akeeba probleem #18
Helaas staat daar niet die tsgr6_ . Tenminste ik heb gecheckt bij algemene instellingen. Het akeeba profiel daar kan ik deze voorvoegsel helemaal niet vinden.
Misschien is het Akeeba backup hetzelfde als de backup van mijn provider WNed. Dan zou ik via direct admin daar misschien die backup kunnen afhalen?
inef1
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 905
Meer
12 nov 2019 09:01
Akeeba probleem #19
Ik denk dat je database corrupt is. Je kunt proberen om alle tabellen die niet het voorvoegsel bqmnb_ hebben te verwijderen.
Als het fout gaat heb je via DirectAdmin altijd nog de mogelijkheid om een eerder backup terug te zetten.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33393
Meer
12 nov 2019 15:17 12 nov 2019 15:21 door inef1.
Heeft onderwerp gestart
Akeeba probleem #20
Heb nu 3x alle bestanden met een ander voorvoegsel dan bqmnb_ verwijderd maar ze blijven gewoon staan. Vreemd.
Ook staat er nog een met een ander voorvoegsel Deze laat zich ook niet verwijderen.
inef1
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 905
Meer

Dit bericht bevat afbeeldingen als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

12 nov 2019 15:25
Akeeba probleem #21
En je krijgt ook geen melding?

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33393
Meer
12 nov 2019 15:30 12 nov 2019 15:36 door inef1.
Heeft onderwerp gestart
Akeeba probleem #22
Niets. Wanneer ik onderaan de phpadmin Met geselecteerden: Verwijderen, dan geeft het aan "laden" . Springt terug en niks is gewijzigd of verwijderd.
Wanneer ik een voor een wil verwijderen dan geeft ie aan "fout tijdens uitvoeren van de opdracht"
inef1
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 905
Meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

12 nov 2019 15:59 12 nov 2019 16:00 door Astrid.
Akeeba probleem #23
Dan klopt mijn vermoeden dat je database corrupt is. Je zou nog kunnen proberen of je wel alle tabellen met de juiste prefix kunt exporteren. Bij exporteren kiezen voor Uitgebreid - toon alle mogelijke opties en dan alleen de goede tabellen selecteren.
Dan via DA een nieuwe database aanmaken en daar de geëxporteerde tabellen in importeren. En dan je configuration.php aanpassen met de nieuwe gegevens.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33393
Meer
12 nov 2019 16:02 12 nov 2019 16:07 door inef1.
Heeft onderwerp gestart
Akeeba probleem #24
Helaas laat ie me dat niet doen. Na alleen de bestanden met het gewenste voorvoegsel geselecteerd te hebben, kiezen voor exporteren en dan foutmelding.
Zie bijlage
inef1
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 905
Meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

12 nov 2019 16:24
Akeeba probleem #25
Dan is er echt iets goed mis. Je zou even contact met Wned op kunnen nemen.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33393
Meer
12 nov 2019 16:30
Heeft onderwerp gestart
Akeeba probleem #26
Wat ik nu gedaan heb is via Firefox opnieuw ingelogd bij php admin. Daar opnieuw de "verkeerde" voorvoegsels verwijderd en dat lukte nu wel. Nu heb ik dus alleen de "goede" voorvoegsels in mijn database staan. Maar een backup maken, dat wil nog steeds niet.
Heb nogmaals de caches opgeschoond. Updatesites opnieuw opbouwen.
En nog steeds dat ie die tabel vraagt.

Akeeba\Engine\Dump\Base :: Database Error: Table 'id787527_jos1.tsgr6_updates' doesn't exist SQL=SHOW CREATE TABLE `tsgr6_updates`


Lijkt me het beste om WNed even te vragen. Dank voor het meedenken.
inef1
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Vaste bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 905
Meer
13 nov 2019 16:17
Akeeba probleem #27
Je had je topic afgesloten met de knop "Oplossing". Maar omdat de door jou geselecteerde post geen oplossing bevat, heb ik dit verwijderd en je draadje gesloten. Deze knop is namelijk alleen bedoeld om te gebruiken op een bericht waarin de oplossing staat beschreven.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33393
Meer
Moderators: PeterJuliank92JelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.345 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Vandaag is Joomla! 3.9.12 vrijgegeven. Deze versie repareert 1 veiligheidsrisico en diverse bugs. Verder bevat het… https://t.co/3U3BJFQG6i

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2019 - Joomla!NL | Gehost door Wned