Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 3.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5

24 feb 2020 22:08
Heeft onderwerp gestart
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #1
Beste,

Ik heb op mijn website de laatste tijd erg veel last van spam mail verstuurd door onze Russische vrienden.
Dit krijg ik binnen op een pagina waarin ik met Chronoforms V5 een contact pagina heb gemaakt.
Binnen Chronoforms werkte ik met Captcha en tot voor kort had nergens last van.

Is er iemand die in Jip en Janneke taal wil uitleggen hoe ik reCAPTCHA kan installeren in Chronoforms V5?

P.S.
Excuus als ik dit in het verkeerde gedeelte heb geplaatst
vuurvreter63
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 14
Meer
24 feb 2020 22:29
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #2
Hoi,

van harte welkom hier.

Neem eens een kijkje op onderstaande link is een video handleiding.
https://tutorial.joomlageek.com/ChronoForms/chronoforms-v5-add-a-captcha

Groetjessssss :)
Janp
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 51
Meer
24 feb 2020 22:48
Heeft onderwerp gestart
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #3
Hier was ik naar opzoek, echter bij het instellen kan ik wel de geheime code invullen, maar niet de site code.
Wat zie ik over het hoofd?
vuurvreter63
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 14
Meer
24 feb 2020 23:16
Heeft onderwerp gestart
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #4
Uiteindelijk is het gelukt, echter zonder aan te vinken van reChaptcha word het formulier toch verzonden, dat lijkt mij niet de bedoeling.
Wie verlost mij?
vuurvreter63
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 14
Meer
24 feb 2020 23:19
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #5
Namens het Joomla!NL team heet ik je van harte welkom op dit forum.

Je moet een on load event Load Google NoCaptcha met de site key en een on submit event Check Google NoCaptcha met de secret key maken.

Anders even het demo formulier bekijken.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer
24 feb 2020 23:24
Heeft onderwerp gestart
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #6
Hartelijk dank voor het warme welkom van beiden.
Met het toevoegen On Load event in Google NoCaptcha kan ik geen site key invullen, daar staat "load" en laad de pagina niet meer
vuurvreter63
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 14
Meer
24 feb 2020 23:37 24 feb 2020 23:38 door Astrid.
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #7
Voorbeeldje (gemaakt met mijn telefoon, maar duidelijk genoeg denk ik).



Anders even zelf het demo formulier bekijken.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

24 feb 2020 23:49 24 feb 2020 23:55 door vuurvreter63.
Heeft onderwerp gestart
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #8
Beste Astrid,
Ik heb het ingesteld, zoals in het filmpje (1e antwoord)
En wat jij laat zien in de afbeelding, dat heb ik ook.
Bij de demo staat hetzelfde als wat er bij mij staat en toch werkt het niet.
Dus ik heb ff geen idee waar het nu fout gaat?
vuurvreter63
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 14
Meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

25 feb 2020 07:15
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #9
Moguh,

recaptcha plugin is ingeschakeld? En bij algmene instellingen is hij ook geselecteerd?

Misschien even demo formulier testen of die wel werkt dus daar je mail adres en zo even in zetten.

Succes ermee.

Groetjessssssss
Janp
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 51
Meer
25 feb 2020 08:07
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #10

toch werkt het niet.

Wat gaat er niet goed dan? Chronoforms Captcha werkt onafhankelijk van Joomla. Dus je hoeft het alleen maar in te stellen in Chronoforms. Heb je wel de juiste keys gegenereerd?

reCAPTCHA-type:v2 Selectievakje


Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer
25 feb 2020 18:02 25 feb 2020 18:04 door vuurvreter63.
Heeft onderwerp gestart
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #11
Beste Astrid,

Wanneer ik het instel, zoals op de afbeelding, wordt de pagina niet meer geladen.
Laat ik "Event Loop" weg, dan laadt de pagina wel weer, maar kan je zonder de reCaptcha te gebruiken het formulier toch verzenden.
Maar dan laat de pagina de foutmelding zien (bij het opstarten), die je zelf kunt instellen wanneer de reCaptcha niet is gebruikt.
En dat is niet mijn bedoeling.

Dit "reCAPTCHA-type:v2 Selectievakje" heb ik inderdaad geselecteerd.
Bij gebruik van verkeerde sleutels, krijg je een foutmelding in de reCaptcha afbeelding te zien.


vuurvreter63
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 14
Meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

25 feb 2020 18:18
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #12
Gebeurt dit ook als je het formulier test via de backend? Krijg je fouten te zien als je een debug actie onderaan je formulier plaatst?

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer
25 feb 2020 18:32 25 feb 2020 18:38 door Astrid.
Heeft onderwerp gestart
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #13
Dit gebeurt ook als ik het via het backend test (tenminste als je bedoelt zoals in de afbeelding) en "debug actie" dit zegt mij niets.

Edit Astrid: Ik heb je quote verwijderd, omdat het quoten van een direct voorafgaande reactie niets toevoegt.
vuurvreter63
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 14
Meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

25 feb 2020 18:45
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #14
Dat bedoel ik. Maar wat je nu in je screenshot laat zien bij events klopt dus niet!
En bij setup heb je een actie debugger. Zet die aan het eind van alle acties.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer
25 feb 2020 18:56 25 feb 2020 18:57 door vuurvreter63.
Heeft onderwerp gestart
opgelost reCAPTCHA installeren in Chronoforms V5 #15
Bedoel je het zo?

vuurvreter63
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 14
Meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

Moderators: PeterJuliank92JelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.351 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Vandaag is Joomla! 3.9.15 vrijgegeven. Deze versie pakt 3 kwetsbaarheden aan. Verder repareert deze update 20 bugs… https://t.co/BKT2Cybb8N

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2020 - Joomla!NL | Gehost door Wned