Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 3.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

Dropdown menu wordt niet aangegeven

14 jan 2020 12:18
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu wordt niet aangegeven #1
Hallo,

ik heb een vraag over DEZE site en onder het kopje "kloostertuin" hangt nog een menu maar waarom geeft hij dit niet aan dmv een 'driehoekje"?

Normaal wordt op die manier toch aangegeven dat er een drop down menu is?
Bruce the Boss
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 261
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

14 jan 2020 15:21
Dropdown menu wordt niet aangegeven #2
Ligt aan je template/css. Je ziet hem nu pas nadat je het menu-item geselecteerd hebt.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

15 jan 2020 10:12
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu wordt niet aangegeven #3
Weet je misschien hoe ik dit kan aanpassen?
Bruce the Boss
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 261
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

15 jan 2020 15:40
Dropdown menu wordt niet aangegeven #4
En oplossing zou kunnen zijn om de class
dropdown-submenu
toe te voegen aan je menu-items met een dropdown en dan in je user.css dit toe te voegen:
.dropdown-submenu::after {
	display: block;
	content: " ";
	float: right;
	border-color: white transparent;
	border-style: solid;
	border-width: 5px 5px 0px 5px;
	height: 0px;
	width: 0px;
	margin-top: 5px;
	margin-left: 10px;
}

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

17 jan 2020 15:42
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu wordt niet aangegeven #5
Het is gelukt waarvoor mijn dank :)
Toch vind ik het vreemd want op een andere site met dezelfde template ( www.kbohapert.nl ) werkt dit wel en ik kan me niet voorstellen dat ik dit in de CSS heb aangepast.

Hoe zou dit kunnen?
Bruce the Boss
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 261
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

17 jan 2020 16:11
Dropdown menu wordt niet aangegeven #6
Omdat je bij Kbo Hapert gebruikt maak van een menu-item type scheidingsteken of externe url en bij die andere site direct vanuit het hoofdmenu-item naar een artikel linkt.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

18 jan 2020 12:34
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu wordt niet aangegeven #7

Astrid schreef : Omdat je bij Kbo Hapert gebruikt maak van een menu-item type scheidingsteken of externe url en bij die andere site direct vanuit het hoofdmenu-item naar een artikel linkt.


Sorry maar die snap ik niet :(
Waar kan ik dit dan aangeven?
Bruce the Boss
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 261
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

18 jan 2020 16:34
Dropdown menu wordt niet aangegeven #8
Bij je menu-items.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

20 jan 2020 18:16
Heeft onderwerp gestart
Dropdown menu wordt niet aangegeven #9

Astrid schreef : Bij je menu-items.


Schiet mij maar lek maar ik kan niet vinden wat de verschillen zijn tussen de sites :sick:
Kun je me opgang helpen?
Bruce the Boss
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 261
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

21 jan 2020 09:08 21 jan 2020 09:09 door Astrid.
Dropdown menu wordt niet aangegeven #10
Sorry, te snel geantwoord. Menu-items zijn inderdaad hetzelfde. Dan weet ik ook niet wat de verschillen zijn. Misschien ergens een conflict met een externe extensie.
Dit is een dropdown van de werkende site:
<li class="item-431 deeper dropdown parent">
En deze werkt (logischerwijs) niet:
<li class="item-157 parent">

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33765
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

Moderators: PeterJuliank92JelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.397 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Vandaag is Joomla! 3.9.15 vrijgegeven. Deze versie pakt 3 kwetsbaarheden aan. Verder repareert deze update 20 bugs… https://t.co/BKT2Cybb8N

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2020 - Joomla!NL | Gehost door Wned