Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 4.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.
Maak altijd een backup!

Meest recente gebruikersacties

Meest recente gebruikersacties

07 feb 2023 21:01 - 07 feb 2023 21:01
#1
Hallo forum,

Ik gebruik de mail template "User Actions Log: Notification Mail" met de instellingen in "User Actions Log: Options", nl. "Events to log": Articles en Modules.
Op die manier ben ik snel op de hoogte van de Front-End activiteiten van mijn users.

Deze mail (html-versie) zag er in Joomla 4.2.6 uit - zie bijlage J4.2.6.png en heeft altijd vlekkeloos gewerkt.
Na upgrade naar Joomla 4.2.7 uit - zie bijlage J4.2.7.png, wordt de vaste template-tekst nog wel wordt getoond, maar de noodzakelijke data niet.

Is dit een nieuwe, bijkomende instelling in Joomla 4.2.7 ? of is dit een bug ?

Dit bericht bevat afbeeldingen als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

Laatst bewerkt 07 feb 2023 21:01 door Luk.
  • Luk
  • Luk's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
  • Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
  • Berichten: 189

Meest recente gebruikersacties

07 feb 2023 21:07
#2
Dit probleem schijnt te maken te hebben met de PHP-versie waar je site op draait.
Dat is nu waarschijnlijk PHP 7.2
Als dat zo is, verhoog dan naar 7.4 of beter nog naar 8.x
Met vriendelijke groet,
Wouter Compactweb.nl
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum.
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • WoodyF4u
  • WoodyF4u's Profielfoto
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Berichten: 11154

Meest recente gebruikersacties

07 feb 2023 21:18
#3
Goedenavond Wouter,

Dank voor de snelle reactie.
De site komt van een dev-omgeving met PHP 8.0.22 en dit werd verhoogd in de live-omgeving naar PHP 8.1.9.
Het fenomeen is echter opgetreden in de beide sites (de dev-site en de live-site) na upgraden naar J4.2.7.

Luk
  • Luk
  • Luk's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
  • Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
  • Berichten: 189

Meest recente gebruikersacties

07 feb 2023 21:49
#4
Het blijkt inderdaad een bug sinds 4.2.7 te zijn.
Er is al een melding op GitHub genaakt:
issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/39774
Met vriendelijke groet,
Wouter Compactweb.nl
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum.
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • WoodyF4u
  • WoodyF4u's Profielfoto
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Berichten: 11154

Meest recente gebruikersacties

07 feb 2023 22:00
#5
Beste Wouter,
Dank om het op te zoeken.
Wachten dus op de oplossing.
Goedenavond verder.
Topic mag op slot.
Luk
  • Luk
  • Luk's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
  • Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
  • Berichten: 189
Tijd voor maken pagina: 1.324 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie