Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 4.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

opgelost plaatsen van een readmore in een weblog artikel

plaatsen van een readmore in een weblog artikel

27 mrt 2023 16:45 - 27 mrt 2023 17:08
#1
werk met joomla4.2.9
template Cassiopeia

Sommige weblog artikelen nemen veel ruimte in op het scherm.
Ik plaats dan met JCE core een insert Read More code in de tekst.

Dat levert als code op:
Code:
[i]<p><strong>Bob Hakkeling</strong></p> <hr id="system-readmore" /> <p>&nbsp;</p> <p>M.J. Smits, Rinus,&nbsp; startte als technisch medewerker op 1 augustus 1957 op het Adelbert College. Hij was daarmee de eerste amanuen[/i]

Helaas wordt dit wel vastgesteld in de code maar niet door de editor.
Kan dit niet bij artikelen in de categorie weblog??

Krijg bij het werken met het artikel ook nog de vaste regel onderaan in het scherm:

Powered by JCE Core. Get more features with JCE Pro

melding nog niet eerder gezien.
Kan dat er mee te maken hebben???

Edit WoodyF4u: Ik heb de code tussen codetags geplaatst, volgende keer graag zelf doen.
Laatst bewerkt 27 mrt 2023 17:08 door WoodyF4u.
  • HvU
  • HvU's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Bekend met Joomla!NL
  • Bekend met Joomla!NL
  • Berichten: 74

plaatsen van een readmore in een weblog artikel

27 mrt 2023 17:13
#2
Die melding onderaan staat er omdat je de gratis versie gebruikt.
Als de PRO-versie koopt dan krijg je JCE met veel meer mogelijkheden en zonder die melding.

Verder moet je even kijken naar de menu-iteminstellingen voor je categorieblog.
Je moet je een aantal intro-artikelen instellen en niet kiezen voor hoofdartikelen.

Intro=-artikelen tonen de Lees meer-knop.
Hoofdartikelen niet want die tonen het volledige artikel.
Met vriendelijke groet,
Wouter Compactweb.nl
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum.
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • WoodyF4u
  • WoodyF4u's Profielfoto
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Berichten: 11189

plaatsen van een readmore in een weblog artikel

28 mrt 2023 14:21
#3
Melding JCEpro is spontaan opgedoken na de migratie?
Ik ben best tevreden over het gebruik van JCE zonder Pro
Vraag: Hoe kom ik zonder schade van JCE-pro af?
Vraag waar kan ik de menu-instellingen voor artikelen uit de categorie Blog veranderen in geen -hoofd?
  • HvU
  • HvU's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Bekend met Joomla!NL
  • Bekend met Joomla!NL
  • Berichten: 74

plaatsen van een readmore in een weblog artikel

28 mrt 2023 14:32
#4
FDeinstallerer de PRO versie.
Download de Free versie en installeer die.

Voor het menu-item ga je naar je hoofdmenu-beheer.
Zopek daar het menu-item waasr je vraag over gaat.
Dus het menu-item dat de categorieblog op je site toont.
De aanpassingen doe je in het tabblad Blogweergave.
Met vriendelijke groet,
Wouter Compactweb.nl
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum.
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • WoodyF4u
  • WoodyF4u's Profielfoto
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Moderator + Nieuwsteam
  • Berichten: 11189

plaatsen van een readmore in een weblog artikel

28 mrt 2023 14:32
#5
Graag in het vervolg 1 onderwerp per topic.
Die melding over JCE pro staat er gewoon als een melding dat er dus ook een pro versie beschikbaar is. Die kan je negeren.
Blogweergave stel je in bij het betreffende menu-item.
Voorbeeld:
Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

  • Astrid
  • Astrid's Profielfoto
  • Moderator + Technisch team
  • Moderator + Technisch team
  • Berichten: 37191

plaatsen van een readmore in een weblog artikel

28 mrt 2023 22:57
#6
probleem opgelost dank zij interventie van moderators.
Met dank

Ook de oplossing voor het hinderlijk verschijnen van de JCE Pro advertentie onderaan het artikel is opgelost.
Inderdaad een kwestie van de installeren van de pro versie en opnieuw installeren van de free JCE-versie
Ook hier mijn dank
draadje kan gesloten worden
  • HvU
  • HvU's berichtenfoto Heeft onderwerp gestart
  • Bekend met Joomla!NL
  • Bekend met Joomla!NL
  • Berichten: 74
Tijd voor maken pagina: 0.975 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie