Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 4.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

Top menu

27 nov 2021 21:13
Heeft onderwerp gestart
Top menu #1
Hallo,

Ik raak er maar niet aan uit. Het gaat om het toevoegen van een 2de dorp-down menu (bv Beeldbank (staat nu in rechterkolon)) aan het top-menu naast de eerste drop-down (Heemkring Okegem). Zie bijage.

mvg
Johan
Johan Allard
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 12
Lees meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

Je moet inloggen of een account aanmaken om te kunnen reageren.

27 nov 2021 21:34
Top menu #2
Zo te zien heb je dus 4 verschillende menu's gemaakt.
Je kunt de 3 menu's aan de rechterkant gewoon opnemen in je hoofdmenu!

Groeten, Romke
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum eens.
Vragen via dit Forum (niet per PM of E-mail)
Is je vraag opgelost? Dan kan je hem zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Romke
Algemeen Moderator
Algemeen Moderator
Berichten: 3451
Lees meer

Je moet inloggen of een account aanmaken om te kunnen reageren.

27 nov 2021 22:19
Heeft onderwerp gestart
Top menu #3
Als voorbeeld: als ik menu beeldbank toevoeg aan hoofdmenu dan krijg ik dit:
Johan Allard
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 12
Lees meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

Je moet inloggen of een account aanmaken om te kunnen reageren.

28 nov 2021 09:44
Top menu #4
Ik bedoel dus opnemen in je menu-beheer.
de structuur wordt dan:
HoofditemA
- subitemA1
- subitemA2
- etc
HoofditemB
- subitem B1
-subitem B2
HoofditemC
-subitem C1

etc
En dus maak je uiteindelijk 1 grote menu, ipv zoals je nu hebt 4 met verschillende menu-modules, en dus ook 1 menu module.

Groeten, Romke
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum eens.
Vragen via dit Forum (niet per PM of E-mail)
Is je vraag opgelost? Dan kan je hem zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Romke
Algemeen Moderator
Algemeen Moderator
Berichten: 3451
Lees meer

Je moet inloggen of een account aanmaken om te kunnen reageren.

Tijd voor maken pagina: 0.215 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Op dinsdag 18 januari 2022 zijn Joomla! 4.0.6 en 3.10.5 vrijgegeven. Maak altijd eerst een volledige back-up voorda… https://t.co/8Y6ivmnvKl

Op dinsdag 14 december 2021 zijn Joomla! 4.0.5 en Joomla! 3.10.4 vrijgegeven. Deze versies repareren bugs en voegen… https://t.co/q9QWwYcWFH

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2022 - Joomla!NL | Gehost door Wned