Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 2.5 die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

Backup terug zetten

09 mrt 2015 21:57
Heeft onderwerp gestart
Backup terug zetten #1
Hoi,

na het updaten van de site 2.5.28 na 3.4 werkte de site niet meer.

Heb contact gezocht met mij provider voor een backup. In mijn eigen directadmin stonden geen backups meer.

Na het terug plaatsen van backup werkt de site ook niet meer, krijg een witte pagina te zien.

Nu zegt mijn provider dat het niet aan de backup ligt maar aan Joomla en helpt mij niet meer.

Ik heb nu geen idee wat ik moet doen en hoe dit op te lossen.

Pieter
lentech
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 32
Lees meer
10 mrt 2015 08:51
Backup terug zetten #2
Niet handig om te vertrouwen op backups van je hoster. Hebben ze de bestanden en de database teruggezet? Is alles eerst verwijderd voordat de backup werd teruggezet?

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 35882
Lees meer
13 mrt 2015 21:05 13 mrt 2015 21:46 door Jelle.
Heeft onderwerp gestart
Backup terug zetten #3
Hallo, ik kon ergens een .rar file downloaden en heb die uitgepakt. Heb alle bestanden geupload naar de betrefende map waar de site staat gehoost. Na het uploaden van bestanden werk de site niet. Heb hun een mailtje gestuurd:

Geachte,

site werkt niet, na nog een keer oploaden site.
Niet meer die foutmelding maar een witte pagina.

Mvg, Pieter


Antwoord:

Beste Pieter,

Dit is dan meer een Joomla gerelateerde vraag.l Kunt u deze vraag eens stellen op www.joomlanl.nl? Hier zitten de Joomla kenners.

Gaarne het ticket sluiten indien deze is beantwoord cq is verwerkt.


De laate reacktie komt omdat ik door de week niet altijd thuis ben. Mvg, Pieter

Edit Jelle.D: Ik heb de quote tussen quotetags geplaatst, volgende keer graag zelf even doen.
lentech
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 32
Lees meer
13 mrt 2015 21:21
Backup terug zetten #4
Ik lees nergens dat je de database, die hoop ik, ook in dat .rar bestand zit, hebt geïmporteerd. En heb je wel eerst alle oude bestanden en tabellen verwijderd voordat je je backup hebt teruggezet?

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 35882
Lees meer
14 mrt 2015 11:38
Heeft onderwerp gestart
Backup terug zetten #5
Hoi,

heb de map public_html leeg gemaakt en raar uitgepakt en geupload met filezilla naar de zelfde map.
Wat wordt er bedoeld met database files?

Pieter

lentech
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 32
Lees meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

14 mrt 2015 13:35
Backup terug zetten #6
Hallo,

Ik zie de Database bestand er zo niet bijstaan, dit moet een file zijn met de extensie .sql

Groeten, Jelle
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum eens.
Vragen via dit Forum (niet per PM of E-mail)
Is je vraag opgelost? Dan kan je hem zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Jelle
Algemeen Moderator
Algemeen Moderator
Berichten: 13437
Lees meer
14 mrt 2015 14:19
Heeft onderwerp gestart
Backup terug zetten #7
Hoi,

er zit inderdaad nog een map bij met een sql file, maar waar zet ik die neer.

Pieter
lentech
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 32
Lees meer
14 mrt 2015 15:19
Backup terug zetten #8
Ga via het controlepaneel van je hoster naar phpmyadmin, selecteer je database zodat je aan de rechterkant alle tabellen ziet. Scroll naar onderen en vink "Selecteer alles" aan. Kies dan in het vak daarnaast "met geselecteerd" voor "verwijderen". Klik dan bovenaan op de knop importeren, blader naar je .sql bestand en klik op start.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 35882
Lees meer
19 mrt 2015 17:29
Heeft onderwerp gestart
Backup terug zetten #9
Hoi,
heb database terug gezet en de files opnieuw upgeload maar nog steeds geen werkende site.
lentech
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 32
Lees meer
19 mrt 2015 18:15
Backup terug zetten #10
Kan je nog wel in de backend? Zet dan de foutrapportage eens op maximum. Als dat niet lukt kan je het ook in configuration.php aanpassen. Of kijk eens in de error logs in Direct Admin.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 35882
Lees meer
19 mrt 2015 19:37
Heeft onderwerp gestart
Backup terug zetten #11
Hoi,

Kan ook niet meer bij de backend komen. Zie ook niet iets staan bij Direct Admin van error logs.
Wat moet ik aanpassen om de foutrapportage op maximaal te zetten.

Pieter
lentech
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 32
Lees meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

19 mrt 2015 23:42
Backup terug zetten #12
Ook niet als je rechtsboven op logs klikt? Je screenshot is van het startscherm, daar zie je verder niets. Zie anders #4 van dit draadje
forum.joomlanl.nl/forum/3-x-overige/48411-opgelost-website-niet-meer-zichtbaar#114497

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 35882
Lees meer
21 mrt 2015 14:55 28 mrt 2015 14:27 door Jelle.
Heeft onderwerp gestart
Backup terug zetten #13
Hoi,

na wijzigen default in maximum krijg ik deze melding.

Fatal error: Class 'JCache' not found in /home/boomsmap/domains/inynfal.nl/public_html/libraries/joomla/factory.php on line 265


Pieter

Edit Jelle.D: Ik heb de quote tussen quotetags geplaatst, volgende keer graag zelf doen.
lentech
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 32
Lees meer
21 mrt 2015 15:26
Backup terug zetten #14
Ben je de back-up wel aan het terugplaatsen bij dezelfde hoster op dezelfde server?

Met vriendelijke groet,
Wouter Compactweb.nl
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum.
Ik beantwoord geen vragen via PM
WoodyF4u
Moderator + Nieuwsteam
Moderator + Nieuwsteam
Berichten: 10723
Lees meer
21 mrt 2015 16:08
Heeft onderwerp gestart
Backup terug zetten #15
lentech
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 32
Lees meer

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

Moderators: Juliank92PeterJelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.341 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Op dinsdag 25 oktober is Joomla! 4.2.4 vrijgegeven. Deze versie lost een tweetal beveiligingsproblemen op. https://t.co/saN5HQQyfD

Op dinsdag 27 september 2022 is Joomla! 4.2.3 vrijgegeven. Het betreft een versie die nieuwe verbeteringen bevat en… https://t.co/T7oGdV8LSs

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2022 - Joomla!NL | Gehost door Wned