Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 2.5 die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

Phoca gastenboek en captcha

11 aug 2012 22:29 12 aug 2012 00:41 door Lazy Garfield.
Heeft onderwerp gestart
Phoca gastenboek en captcha #1
Beste mensen,
Ook ik heb een Phoca gastenboek, waarop ik veel spam krijg. Hoe krijg ik die weg? Ik heb de discussie hierover eerder dit jaar gelezen, maar weet nog niet wat ik moet doen. Wat is chaptcha en hoe zet ik die aan of uit? Bij de systeeminstellingen zie ik dat die staat op 0, ik neem aan dat dat 'uit' is? Is dat dan goed? Zo ja, toch heb ik erg veel spam. Zo nee? hoe zet ik hem 'aan'?
Of moet ik iets anders doen?

Oja ik heb Joomla versie 2.5.6 en Phoca 2.0.5 NL-versie.

Alvast bedankt!
Tiramisuusje
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 2
Lees meer
12 aug 2012 00:08
Phoca gastenboek en captcha #2
Hallo,

Namens het Joomla!NL team heet ik je van harte welkom op dit forum.

Persoonlijk zou ik hem uitlaten en EasyCalcCheck PLUS - ECC+ installeren.
Kijk op de link voor informatie en uitleg deze CAPTCHA gebruiken we ook op dit forum en werkt goed.

Groeten, Jelle
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum eens.
Vragen via dit Forum (niet per PM of E-mail)
Is je vraag opgelost? Dan kan je hem zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Jelle
Algemeen Moderator
Algemeen Moderator
Berichten: 13437
Lees meer
26 aug 2012 22:56
Heeft onderwerp gestart
Phoca gastenboek en captcha #3
Beste mensen, bedankt voor het antwoord. Ik ben ermee aan de slag gegaan; ik heb ECC geïnstalleerd, evenals VitaBook (versie 1.2.3).
Eerst kreeg ik de volgende melding bij het naar de link van het gastenboek gaan: ""Fout. ReCaptcha plugin benodigd een publieke sleutel die ingesteld moet worden in de parameters. Neem contact op met de websitebeheerder." Aangezien ik de beheerder ben, heb ik in Extensiebeheer de Captcha-recapcha uitgeschakeld en de ECC ingeschakeld (Vitabook uiteraard ook ingeschakeld en Phoca guestbook uitgeschakeld). Toen kreeg in de volgende melding bij het aanklikken van de link naar het gastenboek: "Fout
Captcha plugin niet of niet gevonden. Neem contact op met de websitebeheerder" Als ik ze beide inschakel, krijg i de eerste melding weer. Wat moet ik doen?
Alvast bedankt!
(sorry, dit is allemaal onbekend voor mij, ik moet alles nog uitvinden.)
Tiramisuusje
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 2
Lees meer
26 aug 2012 23:05
Phoca gastenboek en captcha #4
Hallo,

In geval van VitaBook, moet je de Recaptcha plugin inschakelen, maar ook configureren met een public en private key.
Voor een uitleg voor het activeren van de captcha in VitaBook kun je hier terecht.

Succes!
Silverstone
Nieuw op Joomla!NL
Nieuw op Joomla!NL
Berichten: 8
Lees meer
Moderators: Juliank92PeterJelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.224 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Op dinsdag 25 oktober is Joomla! 4.2.4 vrijgegeven. Deze versie lost een tweetal beveiligingsproblemen op. https://t.co/saN5HQQyfD

Op dinsdag 27 september 2022 is Joomla! 4.2.3 vrijgegeven. Het betreft een versie die nieuwe verbeteringen bevat en… https://t.co/T7oGdV8LSs

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2022 - Joomla!NL | Gehost door Wned