Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Zet de naam van de webshopextensie in de titel en vermeld verder in iedere vraag:
  1. De exacte versie van Joomla! die je gebruikt
  2. De exacte versie van de webshopextensie.
  3. De volledige url van je website (indien mogelijk).

opgelost Input en label in line krijgen

03 nov 2018 19:30 03 nov 2018 20:27 door Jelle.
Heeft onderwerp gestart
opgelost Input en label in line krijgen #1
Ik heb een webshop (gemaakt met Hikashop) waarin ik twee filters heb waarmee je een subset van de producten kunt kiezen: www.ijscomanvenlo.nl/webwinkel.

Nu zet Hikashop standaard de tickbox boven de label tekst, terwijl ik ze netjes aligned naast elkaar wil hebben.

Op Stackoverflow heb ik een methode gevonden met css:
/* Bij filter tekst en tickbox op 1 regel zetten */
.hikashop_filter_checkbox label, .hikashop_filter_checkbox input {
    float: none; /* if you had floats before? otherwise inline-block will behave differently */
    display: inline-block;
    vertical-align: middle;    
}

Het vreemde is nu dat dit bij het onderste filter goed werkt, maar bij het bovenste filter zet hij alle regels achter elkaar. Voor zover ik kan zien is de HTML code van beide filters hetzelfde.

Kan iemand mij vertellen wat hier fout gaat?

Alvast bedankt,

Hubert

Edit Jelle: Ik heb je topic verplaatst naar het juiste forum.
Hubert
Bekend met Joomla!NL
Bekend met Joomla!NL
Berichten: 114
Lees meer
03 nov 2018 21:19
opgelost Input en label in line krijgen #2
Of het een juiste oplossing is weet ik niet zeker maar het werkt wel
toevoegen van een width bij label 90% en bij input 10%.

Groeten, Romke
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum eens.
Vragen via dit Forum (niet per PM of E-mail)
Is je vraag opgelost? Dan kan je hem zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Romke
Algemeen Moderator
Algemeen Moderator
Berichten: 3396
Lees meer
04 nov 2018 01:11
Heeft onderwerp gestart
opgelost Input en label in line krijgen #3
Helaas,

Bij mij doet het niets!

Hubert
Hubert
Bekend met Joomla!NL
Bekend met Joomla!NL
Berichten: 114
Lees meer
04 nov 2018 16:22
opgelost Input en label in line krijgen #4
Ik zie het nu goed. Betekent dit dat je probleem opgelost is?

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 34495
Lees meer
04 nov 2018 18:19
Heeft onderwerp gestart
opgelost Input en label in line krijgen #5
Deels.

Door display:block te koppelen aan de span die rondom de filters staat, heb ik alle regels goed gekregen. Ik vond op internet allerlei hele lange CSS-oplossingen, maar deze bleek voldoende te zijn.

Het vreemde is nog steeds dat de regelafstand bij het onderste filter groter is dan bij het bovenste, terwijl volgens mij de HTML code hetzelfde is. Zie jij toevallig iets wat ik over het hoofd zie?

Hubert
Hubert
Bekend met Joomla!NL
Bekend met Joomla!NL
Berichten: 114
Lees meer
04 nov 2018 18:33 04 nov 2018 18:37 door Astrid.
opgelost Input en label in line krijgen #6
Er zit een lege regel tussen
<br/>

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 34495
Lees meer
04 nov 2018 20:22
Heeft onderwerp gestart
opgelost Input en label in line krijgen #7
Je hebt gelijk.

Ik ben eens de vele instellingen van de filters gaan vergelijken, en er blijkt er één verschillend te zijn. En die verzoorzaakt bljkbaar die <br>

Dank.

Hubert
Hubert
Bekend met Joomla!NL
Bekend met Joomla!NL
Berichten: 114
Lees meer
Moderators: Juliank92PeterJelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.145 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Vandaag is Joomla! 3.9.24 vrijgegeven. Het bevat enkele veiligheidsreparaties en een groot aantal verbeteringen. Ma… https://t.co/l63WFZygT3

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2021 - Joomla!NL | Gehost door Wned