Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 3.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

recaptcha (v3) geeft php error

01 nov 2019 15:00
Heeft onderwerp gestart
recaptcha (v3) geeft php error #1
Ondanks het gebruik van recaptcha (v3) kan een bot kennelijk toch een formulier invullen. De verwerking wordt afgekeurd met de melding van een PHP-fout "lege code niet toegestaan". Hoe is het mogelijk dat de bot het formulier kan invullen/verzenden en hoe is dat tegen te gaan?
Hieronder het bericht naar de webmaster:
A PHP Exception occurred on your site. Here you can find the stack trace:
Exception Type: RuntimeException
File: /home/" "/public_html/plugins/captcha/recaptcha_invisible/recaptcha_invisible.php
Line: 152
Message: Lege code is niet toegestaan. 
#0 /home/" "/public_html/libraries/joomla/event/event.php(70): PlgCaptchaRecaptcha_Invisible->onCheckAnswer('')
#1 /home/" "/public_html/libraries/src/Captcha/Captcha.php(190): JEvent->update(Array)
#2 /home/" "/public_html/components/com_baforms/models/form.php(1732): Joomla\CMS\Captcha\Captcha->checkAnswer('')
#3 /home/" "/public_html/components/com_baforms/models/form.php(1833): baformsModelForm->checkCaptchaAnswer(1)
#4 /home/" "/public_html/components/com_baforms/controllers/form.php(211): baformsModelForm->save(Array)
#5 /home/" "/public_html/libraries/src/MVC/Controller/BaseController.php(710): BaformsControllerForm->save()
#6 /home/" "/public_html/components/com_baforms/baforms.php(15): Joomla\CMS\MVC\Controller\BaseController->execute('save')
#7 /home/" "/public_html/libraries/src/Component/ComponentHelper.php(402): require_once('/home/" "...')
#8 /home/" "/public_html/libraries/src/Component/ComponentHelper.php(377): Joomla\CMS\Component\ComponentHelper::executeComponent('/home/" "...')
#9 /home/" "/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php(194): Joomla\CMS\Component\ComponentHelper::renderComponent('com_baforms')
#10 /home/" "/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php(233): Joomla\CMS\Application\SiteApplication->dispatch()
#11 /home/" "/public_html/libraries/src/Application/CMSApplication.php(196): Joomla\CMS\Application\SiteApplication->doExecute()
#12 /home/" "/public_html/index.php(49): Joomla\CMS\Application\CMSApplication->execute()
#13 {main}
Request information
GET variables
Array
(
    [option] => com_baforms
    [view] => form
)
POST variables
Array
(
    [3] => Louisworia
    [4] => robertTaw@gmail.com
    [5] => Registration to the international project "ELDORADO" is open" 
The "Eldorado" project is currently the market leader in short-term investments in the blockchain-bitcoin community. 
 
Investment program: 
 
Investment currency: BTC. 
The investment period is 2 days. 
Minimum profit is 10% 
The minimum investment amount is 0.0025 BTC. 
The maximum investment amount is 10 BTC .  
9% Daily bonus to each member of the affiliate program.   
Re-investment is available. 
 
Registration here : https://eldor.cc#enbtc
    [task] => form.save
    [submit] => Verstuur bericht
    [page_url] => 
    [page_title] => 
    [form_id] => 1
    [g-recaptcha-response] => 
)
cornelius
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 204
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

01 nov 2019 16:48 01 nov 2019 16:50 door Astrid.
recaptcha (v3) geeft php error #2
Heb je in de Joomla-plugin voor ReCaptcha v3 wel de key en secretkey van Google ingevuld?

Met vriendelijke groet,
Wouter Compactweb.nl
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum.
Ik beantwoord geen vragen via PM
WoodyF4u
Moderator + Nieuwsteam
Moderator + Nieuwsteam
Berichten: 9674
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

05 nov 2019 17:00
Heeft onderwerp gestart
recaptcha (v3) geeft php error #3
Jazeker. Plugin opnieuw geinstalleerd.
cornelius
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 204
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

05 nov 2019 18:11 05 nov 2019 18:11 door Astrid.
recaptcha (v3) geeft php error #4
Ik zie een aantal keer
com_baforms
, zou het kunnen dat het met de captcha van dat formulier te maken heeft en niet met de captcha van Joomla?

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33330
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

06 nov 2019 19:25
Heeft onderwerp gestart
recaptcha (v3) geeft php error #5
Volgens Balbooa niet
cornelius
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 204
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

06 nov 2019 19:35
recaptcha (v3) geeft php error #6
Volgens dit draadje ligt het toch vaak aan de combinatie
forum.joomla.org/viewtopic.php?t=968744

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 33330
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

06 nov 2019 19:39
recaptcha (v3) geeft php error #7
Balbooa Forms werkt inderdaad met de ReCaptcha-plugin van Joomla.
Gebruik je wel de laatste versie (1.7.5)
Wat gebeurt er als je in de instellingen van het formulier de ReCaptcha even uitschakelt?
Heb je die foutmelding dan nog steeds?

Met vriendelijke groet,
Wouter Compactweb.nl
Voordat je een vraag post, gebruik eerst de zoekfunctie van ons forum.
Ik beantwoord geen vragen via PM
WoodyF4u
Moderator + Nieuwsteam
Moderator + Nieuwsteam
Berichten: 9674
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

09 nov 2019 14:56
Heeft onderwerp gestart
recaptcha (v3) geeft php error #8
Ik heb de plugin verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Ik gebruik inderdaad versie 1.7.5. Vreemd is dat dezelfde configuratie - Balbooa Forms en Recaptcha v3 plugin - op een aantal andere websites wel foutloos werkt. Ik ga nog eens proberen met Recaptcha v2.
cornelius
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Regelmatige bezoeker van Joomla!NL
Berichten: 204
Meer

Inloggen of Een account aanmaken om te kunnen reageren.

Moderators: PeterJuliank92JelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.279 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Vandaag is Joomla! 3.9.12 vrijgegeven. Deze versie repareert 1 veiligheidsrisico en diverse bugs. Verder bevat het… https://t.co/3U3BJFQG6i

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2019 - Joomla!NL | Gehost door Wned